Οι WATAIN υπέγραψαν στη Nuclear Blast!

You are currently viewing Οι WATAIN υπέγραψαν στη Nuclear Blast!

Οι Σουηδοί Black Metallers WATAIN ανακοίνωσαν πως εντάχθηκαν στο δυναμικό της Nuclear Blast και πως ξεκίνησαν ήδη τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιούνται στα  Necromorbus Studios, τα οποία βρίσκονται μέσα σε μία εκκλησία και ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast την Άνοιξη του 2022.

Η μπάντα δήλωσε: «Κυρίες και κύριοι, με μεγάλη ευλάβεια και κολασμένη πείνα στεκόμαστε τώρα ενώπιον του επόμενου κεφαλαίου των WATAIN. Οπλισμένοι με την πίστη, τη δύναμη και τη φωτιά που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της εποχής του άλμπουμ μας «Trident Wolf Eclipse», μπαίνουμε στην άγνωστη γη, για να αντιμετωπίσουμε ξανά τον εσωτερικό μας εαυτό και την συνεχώς διευρυμένη άβυσσο που βρυχάται από μέσα. Λίγοι μήνες σκληρής δουλειάς βρίσκονται μπροστά μας, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο έτοιμοι για αυτό. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε το αποτέλεσμα μαζί σας στις άγριες εποχές που έρχονται. Μέχρι τότε: Μείνετε πεινασμένοι, μείνετε αποκλίνοντες, μείνετε ελεύθεροι και γαμήστε τον κόσμο!»

Ο Jens Prüter, επικεφαλής της Nuclear Blast στην Ευρώπη, δήλωσε: «Πάντα με γοήτευε το πώς οι WATAIN χτίζουν το δικό του σύμπαν με βάση την αρχέγονη φωτιά της θέλησής τους. Είναι κάτι παραπάνω από μουσική. Είναι μια παγκόσμια εμπειρία σκότους και φωτός. Ξεκίνησα να δουλεύω με τους WATAIN το 2013 και ήμουν ενθουσιασμένος που συνεισέφερα στη συνέχεια στην επιτυχία τους και στις υψηλότερες συμμετοχές στα chart που είχε ποτέ το συγκρότημα. Είναι χαρά μου να τους καλωσορίσω τώρα στο δυναμικό της Nuclear Blast Records για να συνεχίσουμε να τους συνοδεύουμε την πορεία τους – όπου και αν μας οδηγήσει γιατί το μονοπάτι είναι ο στόχος.»

Αφήστε μια απάντηση