Οι GYZE κυκλοφόρησαν δύο singles, συμπεριλαμβανομένου του θεματικού τραγουδιού, “God Samurai Ninja”, για τη σκηνή του “Batman Ninja The Show”.

You are currently viewing Οι GYZE κυκλοφόρησαν δύο singles, συμπεριλαμβανομένου του θεματικού τραγουδιού, “God Samurai Ninja”, για τη σκηνή του “Batman Ninja The Show”.

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία τριών συνεχόμενων singles για τον εορτασμό της 10ης επετείου τους, οι GYZE κυκλοφόρησαν το τέταρτο και πέμπτο κατά σειρά single τους, μέσω της Out Of Line Music.

Στις 17 Σεπτεμβρίου , η μπάντα αποκάλυψε το “God Samurai Ninja”, το κύριο θέμα του “Batman Ninja The Show”, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Theatre Mixa από τις 6 Νοεμβρίου. Το μουσικό βίντεο γυρίστηκε στο ναό Hoon-ji στο Hokkaido της Ιαπωνίας και δείχνει τα μέλη του συγκροτήματος να χρησιμοποιούν φωτιά για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό εφέ.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησαν το “Ninja Dance” ως απάντηση σε πολλά αιτήματα από το εξωτερικό – μετά την επιτυχία του single τους “Samurai Metal”, το οποίο έφτασε το 1 εκατομμύριο προβολές – που ρωτούσαν: “What’s next, Ninja Metal?”. Το μουσικό βίντεο γυρίστηκε στο Ninja Experience House, “HOKKAIDO NINJA DO”, και είναι ένα δώρο από καρδιάς στους θαυμαστές τους, καθώς θέλουν να σκορπίσουν το γέλιο δείχνοντας την αστεία πλευρά τους, ενάντια στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε λόγω του Covid-19.

Και τα δύο singles θα είναι διαθέσιμα για φυσική αγορά στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα και σε άλλα σημεία πώλησης από την 1η Οκτωβρίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα επίσημα μουσικά βίντεο, παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση