Οι ANCIENT SETTLERS κυκλοφορούν καινούριο single με τίτλο “Library of Tears”, συνοδευόμενο από animated ταινία μικρού μήκους.

You are currently viewing Οι ANCIENT SETTLERS κυκλοφορούν καινούριο single με τίτλο “Library of Tears”, συνοδευόμενο από animated ταινία μικρού μήκους.

Το διεθνές μελωδικό Death Metal σχήμα ANCIENT SETTLERS, κυκλοφόρησε το νέο του single “Library of Tears”, στις 28 Σεπτεμβρίου μέσω της Crusader Records – μέρος του Golden Robot Global Entertainment Group. Ηχογραφημένο μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου του 2021, το “Library of Tears” είναι το πρώτο single του επερχόμενου άλμπουμ της μπάντας με τίτλο, “Our Last Eclipse”. Η μίξη και το mastering του άλμπουμ έγιναν από τον θρυλικό Fredrik Nordström στο Studio Fredman. Το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον Gustavo Sazes.

Οι ANCIENT SETTLERS ιδρύθηκαν το 2020 και ξεκίνησαν το ταξίδι τους με την πρόθεση να εξερευνήσουν τα όρια του σύγχρονου μελωδικού death metal, συμπεριλαμβάνοντας πιασάρικα κιθαριστικά riffs, τη χρήση synths & πλήκτρων και μια ποικιλία διαφορετικών ήχων και ρυθμών, προσπαθώντας να αναπτύξουν τη δική τους μουσική προσωπικότητα. Από στιχουργικής άποψης, το συγκρότημα εμπνέεται από τις πρόσφατες τραγωδίες που επηρεάζουν τη γη και το ανθρώπινο γένος. Προσπαθούν να διαδώσουν το μήνυμά τους σε όλους όσους θέλουν να ακούσουν. Το “Library of Tears” συνοδεύεται από μία animated μικρού μήκους ταινία επιστημονικής φαντασίας , σε παραγωγή της Dronicon Films, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση