Νέος δίσκος από τους Έλληνες Thrash Metallers FLAMES, μετά από 25 χρόνια απουσίας!

You are currently viewing Νέος δίσκος από τους Έλληνες Thrash Metallers FLAMES, μετά από 25 χρόνια απουσίας!

Η πρώτη ελληνική Τhrash Μetal μπάντα που ακούει στο όνομα FLAMES, μετά από διάφορες αλλαγές στην σύνθεσή της αλλά και με 25 χρόνια απουσίας δισκογραφικά, ενημερώνουν τους φίλους τους πως έχουν έτοιμο το νέο τους δίσκο! Μέσα απο έγκυρες πληροφορίες του THEGALLERY.GR, ο δίσκος θα περιέχει 10 τραγούδια ενώ το ένα από αυτά θα είναι επανηχογράφηση τραγουδιού από το δίσκο του 1991 “Nomen Illi Mors” ο οποίος ομολογουμένως δεν είχε καλη παραγωγή. Αυτή η επανηχογράφηση έρχεται σε συνδυασμό με την επιστροφή του Θωμά Τραμπούρα στο συγκρότημα, οποίος ήταν τραγουδιστής των FLAMES σ’ εκείνο το δίσκο. Αυτή είναι σημαντική αλλαγή αφού ο Θωμάς επιστρέφει, όχι μόνο ως κιθαρίστας (όπως έγινε το 2018 για κάποια live) αλλά αναλαμβάνει και τα φωνητικά.

Η μπάντα δημιούργησε προφίλ στο Band Camp αναρτώντας και τα 6 άλμπουμ και το live ep από τα 80’s (μπορείτε να μπείτε στο Band Camp των FLAMES πατώντας ΕΔΩ). Σκοπός να συγκεντρώσει χρήματα για την παραγωγή του δίσκου. Μάλιστα, για οποιαδήποτε αγορά θα στέλνεται επιπλέον hidden track από το καινούριο υλικό. Παραγωγός θα είναι ο Bob Katsionis με τον οποίο ξεκίνησαν πριν καιρό τις ηχογραφήσεις τραγουδιών που θα βρίσκονται στο άλμπουμ. Για οποιεσδήποτε νέες πληροφορίες θα ενημερωθείτε σύντομα από το συγκρότημα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του συγκροτήματος:

Γεια χαρά σε όλους!

Όπως ξέρετε ήδη, δημιουργήσαμε ένα προφίλ στο bandcamp, όπου μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε τα 6 άλμπουμς μας + το live ep “Live in the Slaughterhouse”. Έχετε επίσης την επιλογή, να αγοράσετε την πλήρη ψηφιακή δισκογραφία, με μια έκπτωση 25%. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο που θα βρείτε πιο κάτω και θα βρείτε εκεί ότι χρειάζεται.

Ο λόγος που κάναμε αυτή την κίνηση, είναι τα σημαντικά νέα. Το 7ο άλμπουμ μας, το πρώτο μετά από 25 χρόνια, είναι σχεδόν έτοιμο και ψάχνουμε τους οικονομικούς πόρους για να το ολοκληρώσουμε. Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε κάποια πλατφόρμα χρηματοδότησης, οπότε όποιος από εσάς θέλει να βοηθήσει, αυτός είναι ο τρόπος
!”

This Post Has One Comment

  1. Vassiliki Pantazi

    Αυτά είναι ευχάριστα νέα κ καλό είναι να τους στηρίξουμε!!!!

Αφήστε μια απάντηση