Οι Φινλανδοί Black Metallers IMPALED NAZARENE επιστρέφουν στην Ελλάδα για δυο συναυλίες τον Ιανουαρίο του 2025!

You are currently viewing Οι Φινλανδοί Black Metallers IMPALED NAZARENE επιστρέφουν στην Ελλάδα για δυο συναυλίες τον Ιανουαρίο του 2025!

Οι Φινλανδοί Black Metallers IMPALED NAZARENE επιστρέφουν στην Ελλάδα, πολλά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα μας, για δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στις 4 και 5 Ιανουαρίου 2025, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών:

Σάββατο 04 Ιανουαρίου, στο 8ball στη Θεσσαλονίκη
Κυριακή 05 Ιανουαρίου, στο Temple στην Αθήνα

Οι Φινλανδοί Impaled Nazarene επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια για δύο shows με ένα best of set list όλων των ιστορικών ανουσιοργημάτων τους!Ελάχιστα συγκροτήματα εκεί έξω μπορούν να συναγωνιστούν σε ακρότητα, “αρρώστια” , βαναυσότητα και βλασφημία τους Impaled Nazarene. Με την τρέλα του ηγέτη τους Mika να διαποτίζει όλες τους κυκλοφορίες για περισσότερο από τριάντα χρόνια και να κάνει τις συναυλίες τους πολλές φορές να εκτροχιάζονται πέρα από τα όρια, οι Φινλανδοί είναι από τα πιο extreme σχήματα που μπορείς να δεις ζωντανά.Σε αυτές τις συναυλίες υπόσχονται όλα τα κλασικά κομμάτια του back catalogue τους, σε μία επιστροφή που την ήθελαν οι ίδιοι πάρα πολύ, για να παίξουν μπροστά σε ένα από τα πιο παθιασμένα κοινά του κόσμου, το οποίο τους βγάζει τον “χειρότερο” εαυτό!


Και στις δύο πόλεις τα shows θα “ανοίξουν” οι Infernal Storm.

Ερχόμενοι από την Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από την Κοζάνη είναι μια μπάντα που πρωτοεμφανίστηκε με την kυκλοφορία {On Thorns Ov Hell} και λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησαν το promopack {XVII.IV.XX}. Με το υλικό τους και τις εμφανίσεις τους αφήνουν υποσχέσεις για κάτι πραγματικά μεγάλο , ενώ αυτή τη χρονική περίοδο δουλεύουν εντατικά στο Studio για το πρώτο τους Full Length Album το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

Το μέλλον είναι εδώ, η νέα γενιά δείχνει το δρόμο ,το underground “βράζει”, αυτό είναι το νέο κύμα του Hellenic Black Metal , πιάστε το από την αρχή!

Προπώληση εισιτηρίων:

Έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων με 25 € (με κάρτα ή paypal) στο https://krisisproductions.eventbrite.com
(τα εισιτήρια θα ανταλλάσσονται στην είσοδο με hard copies)

Φυσική προπώληση εισιτηρίων με 25 € στα ακόλουθα μαγαζιά:
Αθήνα : Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, κέντρο , τηλ 21 0330 4133)
Θεσσαλονίκη : Empire store (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 10, τηλ.: 2313 090287)
Nephilim (Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Θεσσαλονίκη)

Στην είσοδο το εισιτήριο θα κοστίζει 30 €

Αφήστε μια απάντηση