Διαγωνισμός TRAIL OF TEARS στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ CD του EP «Winds of Disdain» των Νορβηγών Symphonic/Gothic Metallers!

You are currently viewing Διαγωνισμός TRAIL OF TEARS στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ CD του EP «Winds of Disdain» των Νορβηγών Symphonic/Gothic Metallers!

Το ηλεκτρονικό περιοδικό του THE GALLERY κληρώνει ΔΥΟ CD του τελευταίου EP των Νορβηγών Symphonic/Gothic Metallers TRAIL OF TEARS, προσφορά απο την εταιρεία The Circle Music!


Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας, χρειάζεται να κάνετε τις πολύ απλές κινήσεις που ακολουθούν:

Α) Γράψτε μας το αγαπημένο σας άλμπουμ από TRAIL OF TEARS στον τομέα σχολίων αυτής της σελίδας εδώ, ακριβώς κάτω από το κείμενό μας.

Β) LIKE και SHARE το post του διαγωνισμού μας από τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook (ΕΔΩ), στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook.

Γ) Mention-tag, στα σχόλια του post για τον συγκεκριμένο διαγωνισμού στη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook (ΕΔΩ), τον φίλο/η που θέλετε να λάβει επίσης μέρος στο διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός λήγει την Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 στις 15:00 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!

Ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Ευχαριστούμε την εταιρεία THE CIRCLE MUSIC για την ευγενική της προσφορά!

Λιστα τραγουδιών «Winds of Disdain»:

1. Winds Of Disdain
2. Take These Tears
3. No Colours Left
4. Blood Red Halo

Οι TRAIL OF TEARS είναι ένα Gothic Symphonic Metal συγκρότημα από τη Νορβηγία, το οποίο σχηματίστηκε το 1994. Έχουν γίνει γνωστοί για τη μελαγχολική και συναισθηματική ατμόσφαιρα της μουσικής τους, που συνδυάζει δυναμικά συμφωνικά στοιχεία με brutal και μελωδικά φωνητικά, χαρακτηριστικό του στυλ τους. Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, οι TRAIL OF TEARS κατάφεραν να καθιερωθούν στη Metal σκηνή, κυκλοφορώντας αρκετά επιτυχημένα άλμπουμ μέχρι την προσωρινή τους διάλυση το 2013.

Το νέο τους EP, με τίτλο «Winds of Disdain», σηματοδοτεί την επιστροφή τους στη δισκογραφία και τον ανανεωμένο ήχο τους. Το EP διατηρεί τον χαρακτηριστικό μελαγχολικό τόνο της μπάντας, ενώ φέρνει στο προσκήνιο πιο δυναμικά και φρέσκα μουσικά στοιχεία. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κυκλοφορία που αναμένεται να τραβήξει την προσοχή τόσο των παλιών όσο και των νέων οπαδών του συγκροτήματος, προσφέροντας μια γέφυρα μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος τους.

This Post Has 4 Comments

  1. Dimos

    Το Disclosure In Red γιατί δεν το έφτασαν ποτέ σε θέμα έμπνευσης και δημιουργίας.

  2. Πασχάλης Ζαμαντζάς

    A New Dimension Of Might

Αφήστε μια απάντηση