Ώρα εμφάνισης και κανονισμοί για τη μεγάλη συναυλία των SEPTIC FLESH απόψε στο Ηρώδειο!

You are currently viewing Ώρα εμφάνισης και κανονισμοί για τη μεγάλη συναυλία των SEPTIC FLESH απόψε στο Ηρώδειο!

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει! Οι SEPTIC FLESH, ένα από τα κορυφαία Ελληνικά συγκροτήματα της παγκόσμιας Metal σκηνής, ετοιμάζονται να κατακτήσουν τη σκηνή του εμβληματικού Ωδείου Ηρώδου Αττικού, με μια συναυλία που έχει συζητηθεί όσο λίγες.

Η ώρα έναρξης της συναυλίας έχει προγραμματιστεί για τις 21:00, με τους θεατές να αναμένεται να γεμίσουν το ιστορικό θέατρο για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία κάτω από την Ακρόπολη. Οι πόρτες του Ηρωδείου θα ανοίξουν απόψε στις 20.00 για το κοινό.

Οι SEPTIC FLESH θα συνοδεύονται από την Κρατική Ορχήστρα των Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Κοen Schoots, που θα αναδείξει τον συμφωνικό τους χαρακτήρα.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ισχύουν συγκεκριμένοι κανονισμοί που πρέπει να ακολουθηθούν για την προστασία του ιστορικού μνημείου. Η κατανάλωση φαγητού και ποτών (εκτός από νερό) απαγορεύεται αυστηρά, οπότε οι θεατές καλούνται να σεβαστούν τον χώρο. Επίσης, για τη διαφύλαξη του μαρμάρινου δαπέδου, επιτρέπεται η είσοδος μόνο με φλατ παπούτσια. Τα τακούνια οποιουδήποτε είδους δεν επιτρέπονται, και όσοι επιλέξουν να τα φορέσουν θα κληθούν να τα αντικαταστήσουν για να εισέλθουν στον χώρο.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του συγκροτήματος:

“Αγαπητοί μας φίλοι, το ιστορικό live μας στο Ηρώδειο πλησιάζει γρήγορα. Με σεβασμό λοιπόν στον αρχαιολογικό χώρο, σας υπενθυμίζουμε τις γενικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε. Η κατανάλωση φαγητού και ποτών (εκτός νερού) ΔΕΝ επιτρέπεται εκεί, επιτρέπονται ΜΟΝΟ φλατ παπούτσια (όχι τακούνια κανενός είδους).
Θα είμαστε μαζί αυτό το Σάββατο, κάτω από την Ακρόπολη!”

Η τήρηση των κανονισμών και του χρονοδιαγράμματος είναι απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας, οπότε συνιστάται στο κοινό να προσέλθει εγκαίρως και να απολαύσει αυτή τη μοναδική εμπειρία στο μαγευτικό περιβάλλον του Ηρωδείου.

Υπενθυμίζουμε πως δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια , γεγονός που καθιστά την εμφάνισή των Ελλήνων symphonic Death Metallers σε αυτό το ιστορικό θέατρο, ακόμα πιο πολυαναμενόμενη και ξεχωριστή για τους τυχερούς που θα παρευρεθούν.

Μπορείτε να διαβάστετε την δισκοκριτική του THE GALLERY για το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ των SEPTIC FLESH με τίτλο “Modern Primitive”, πατώντας ΕΔΩ.

Ακούστε την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής των SEPTIC FLESH Seth Siro Anton, στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση