Βίντεο: Επιστροφή των SLAYER επι σκηνής, ύστερα από πέντε χρόνια!!!

You are currently viewing Βίντεο: Επιστροφή των SLAYER επι σκηνής, ύστερα από πέντε χρόνια!!!

Το βράδυ της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2024, στο φεστιβάλ Riot Fest που έλαβε χώρα στο Douglass Park του Σικάγο (Ιλινόις), οι ΘΡΥΛΟΙ του Thrash Metal SLAYER έπαιξαν την πρώτη τους συναυλία, μετά από απουσία πέντε ετών!

Το συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 8:30 μ.μ. (τοπική ώρα) και παρουσιάσε ένα σετ 20 τραγουδιών, που περιλάμβανε μεταξύ άλλων τα “South Of Heaven”, “Seasons In The Abyss”, “Angel Of Death”, “Hell Awaits”, “Raining Blood” και το ομώνυμο κομμάτι από το τελευταίο άλμπουμ των SLAYER, “Repentless”.

Το πλήρες σετλιστ των SLAYER ήταν το εξής:

01. South Of Heaven
02. Reborn 
03. Blood Red
04. Postmortem
05. Repentless
06. Payback
07. Temptation
08. Jihad
09. Seasons In The Abyss
10. Born Of Fire
11. War Ensemble
12. Hate Worldwide
13. Disciple
14. Dead Skin Mask
15. Hell Awaits
16. 213 
17. Mandatory Suicide
18. Raining Blood
19. Black Magic
20. Angel Of Death

Να σημειώσουμε πως στις 27 Σεπτεμβρίου και στις 10 Οκτωβρίου 2024, οι SLAYER θα εμφανιστούν στα φεστιβάλ Louder Than Life του Λούισβιλ (Κεντάκι) και Aftershock του Σακραμέντο (Καλιφόρνια), αντίστοιχα..

Πέντε χρόνια λοιπόν μετά την τελευταία συναυλία των SLAYER (η οποία παρουσιαζόταν ως μέρος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του συγκροτήματος), και λίγες εβδομάδες αφότου ο κιθαρίστας των SLAYER, Kerry King, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του σόλο πρότζεκτ του, ο Kerry και οι μακροχρόνιοι συνεργάτες του ανακοίνωσαν ότι θα παίξουν στα φεστιβάλ Aftershock, Riot Fest και Louder Than Life!

Ελπίδα όλων να τους δούμε μέσα στο 2025 στην Ευρώπη! Μέχρι να γίνει αυτό όμως, μπορείτε μέσω τον βίντεο που ακολουθούν, να πάρετε μια καλή γεύση από την χθεσινή εμφάνιση των σφαγέων!

(Επισημαίνουμε πως τα παρακάτω ΄βίντεο έχουν βιντεοσκοπηθεί απο οπαδούς και οι λήψεις είναι ερασιτεχνικές).

Αφήστε μια απάντηση