Διαγωνισμός DARK FUNERAL live in Athens! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για τη συναυλία των Σουηδών Black Metallers στις 22 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αθήνα!

You are currently viewing Διαγωνισμός DARK FUNERAL live in Athens! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για τη συναυλία των Σουηδών Black Metallers στις 22 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αθήνα!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2024, οι αγαπημένοι Σουηδοί Black Metallers DARK FUNERAL θα εμφανιστούν ζωντανά, για μια και μόνο εμφάνιση, στο Gagarin 205 club της Αθήνας!

Το ηλεκτρονικό περιοδικό του THE GALLERY κληρώνει ΔΥΟ προσκλήσεις για τους αντίστοιχους τυχερούς, που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μας.


Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας, χρειάζεται να κάνετε τις πολύ απλές κινήσεις που ακολουθούν:

Α) Γράψτε μας το αγαπημένο σας άλμπουμ από DARK FUNERAL στον τομέα σχολίων αυτής της σελίδας εδώ, ακριβώς κάτω από το κείμενό μας.

Β) LIKE και SHARE το post του διαγωνισμού μας από τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook (ΕΔΩ), στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook.

Γ) Mention-tag, στα σχόλια του post για τον συγκεκριμένο διαγωνισμού στη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook (ΕΔΩ), τον φίλο/η που θέλετε να λάβει επίσης μέρος στο διαγωνισμό, για να έρθει μαζί σας στο live!

Οι DARK FUNERAL, υπηρετώντας τα Black Metal ηχοτόπια για 31 χρόνια έως σήμερα, κυκλοφόρησαν πριν δυο χρόνια το πολύ δυνατό άλμπουμ «We Are the Apocalypse» (διαβάστε την δισκοκριτική του THE GALLERY για το συγκεκριμένο άλμπουμ ΕΔΩ). Το καλοκαίρι του 2024 τους βρήκε να λαμ΄βάνουν μέρος στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Μέταλ φεστιβάλ, έχοντας πραγματικά ισοπεδωτική παρουσία!

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Έλληνες symphonic Black Metal W.E.B., με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του να είναι το EP «Into Hell Fire We Burn» του 2023.

Να θυμίσουμε πως τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί για την προηγούμενη (ακυρωμένη) συναυλία των DARK FUNERAL των Μάρτιο του 2024, ισχύουν κανονικά.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 η ώρα.

Προπώληση εισιτηρίων στο https://cometogether.live/event/669

Τιμές ειστηρίων:
Προπώληση – 40 ευρώ
Ταμείο – 48 ευρώ

Ο διαγωνισμός λήγει την Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:00 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

This Post Has 18 Comments

  1. Naya

    The Secrets of the Black Arts (ξεκαθαρα το καλυτερο)

  2. Χρήστος Πούλος

    The secrets of the black arts

    1. Θέμης

      Εννοείται The Secrets of the Black Arts

  3. Michalis Markoulakis

    The Secrets of the Black Arts

  4. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

    The Secrets of the Black Arts

Αφήστε μια απάντηση