Οι All-Star Death Metallers SIEGE OF POWER ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “This Is Tommorow”.

You are currently viewing Οι All-Star Death Metallers SIEGE OF POWER ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “This Is Tommorow”.

Οι Death Metallers SIEGE OF POWER ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή. Να σημειώσουμε ότι αναφερόμαστε σε μία all star Death Metal μπάντα καθώς αποτελείται από τους Chris Reifert (AUTOPSY) στα φωνητικά, Paul Baayens (ASPHYX) στις κιθάρες, Theo van Eekelen (πρώην HAIL OF BULLETS) στο μπάσο and Bob Bagchus (πρώην ASPHYX) στα drums. Το νέο άλμπουμ με τίτλο «This Is Tomorrow», θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου μέσω της Metal Blade. Μάλιστα το συγκρότημα μας δίνει μία πρώτη γεύση με το σαρωτικό single «Force Fed Fear».

Ο Bob Bagchus, ντράμερ της μπάντας, δήλωσε τα εξής: «Εξακολουθεί να μας αρέσει πολύ το ντεμπούτο άλμπουμ μας ‘Warning Blast’, αλλά μετά από μερικά χρόνια αρχίσαμε να συζητάμε για τη δημιουργία ενός νέου άλμπουμ και τότε συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί. Έτσι ξεκινήσαμε να γράφουμε 11 τραγούδια. Η μεγαλύτερη έμπνευσή μας σε αυτό το άλμπουμ προήλθε από μπάντες της παλιάς σχολής όπως οι VENOM, BATHORY, SLAYER και BLACK SABBATH. Φυσικά σε συνδυασμό με το δικό μας προσωπικό στυλ

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Roberto Toderico

Το «This Is Tomorrow» είναι λίγο πιο σκοτεινό από το «Warning Blast» και δεν είναι μόνο αυτό. Τα φωνητικά του Chris Reifert είναι πολύ πιο διαφορετικά δίνοντας σε κάθε τραγούδι τη δική του ταυτότητα. Είναι ένα ευθύβολο, τραχύ Metal άλμπουμ με καλές, παλιές 80s δονήσεις και αντικατοπτρίζει τους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε αυτές τις μέρες. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα στούντιο Toneshed και η μίξη και το mastering έγιναν από τον Erwin Hermsen. Το εκπληκτικό εξώφυλλο φιλοτεχνήθηκε από τον Roberto Toderico.

Οι SIEGE OF POWER ξεκίνησαν το 2013 – με το όνομα FIRST CLASS ELITE – ως ένα project χωρίς προσδοκίες. Λίγο μετά την κυκλοφορία ενός split άλμπουμ έμεινε νεκρό, θάφτηκε και σχεδόν ξεχάστηκε μέχρι που το σάπιο πτώμα ξεθάφτηκε το 2017. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα 19 no-nonsense Extreme Metal κομμάτια αναμεμειγμένα με αρκετά doomdozers και το ντεμπούτο άλμπουμ «Warning Blast».

Λίστα κομματιών:

  1. Force Fed Fear
  2. Sinister Christians
  3. Scavengers
  4. Zero Containment
  5. Ghosts of Humanity
  6. As the World Crumbles
  7. Oblivion
  8. Deeper Wounds
  9. The Devil’s Grasp
  10. No Salvation
  11. This Is Tomorrow

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο visualizer για το «Force Fed Fear» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση