Οι WOODS OF DESOLATION κυκλοφορούν το νέο τους single «Illumination».

You are currently viewing Οι WOODS OF DESOLATION κυκλοφορούν το νέο τους single «Illumination».

Το ατμοσφαιρικό Black Metal project WOODS OF DESOLATION, θα κυκλοφορήσει το νέο του full-length, «The Falling Tide», στις 9 Δεκεμβρίου μέσω της Season Of Mist, κάνοντας το ντεμπούτο του στην εταιρεία. Η μπάντα μοιράζεται τώρα το τρίτο νέο single από την εν λόγω κυκλοφορία, το «Illumination».

Η μπάντα σχολιάζει: «Το ‘Illumination’ είναι ένα τραγούδι με πολυεπίπεδη σημασία. Καθώς αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που γράφτηκε για το νέο άλμπουμ, οι στίχοι μπορούν ταυτόχρονα να προσφέρουν και κάποιο ‘διαφωτισμό’ στο concept πίσω από το προηγούμενο άλμπουμ των WOODS OF DESOLATION, ‘As The Stars’.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Lucas Ruggieri

Οι Αυστραλοί WOODS OF DESOLATION επιστρέφουν με το «The Falling Tide», ένα μαγευτικό κρεσέντο ατμοσφαιρικού Black Metal και Post Metal στοιχείων. Σε αντίθεση με τους Αυστραλούς ομοτέχνους του σχήματος που είναι γνωστοί για την ωμή, ανεπεξέργαστη σκληρότητα τους, οι WOODS OF DESOLATION ακολουθούν μια διαφορετική προσέγγιση, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την κομψότητα του είδους με τα μεγαλειώδη μελωδικά περάσματα και την ακτινοβόλα αύρα τους.

Λίστα κομματιών:

  1. Far from Here
  2. Beneath a Sea of Stars
  3. Illumination
  4. The Falling Tide
  5. The Passing…
  6. Anew

Μπορείτε να ακούσετε το «Illumination» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση