Οι WOLFHEART κυκλοφορούν βίντεο για το «Knell».

You are currently viewing Οι WOLFHEART κυκλοφορούν βίντεο για το «Knell».

Οι WOLFHEART μοιράστηκαν το νέο τους βίντεο για το καταιγιστικό «Knell», που προέρχεται από το νέο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, «King Of The North», το οποίο κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου μέσω της Napalm Records.

Ακολουθώντας την ηχητική κληρονομιά των προηγούμενων άλμπουμ τους, το «King Of The North» αντηχεί με το χαρακτηριστικό τους μείγμα από κολοσσιαίες μελωδίες, συγκλονιστικά φωνητικά, συναρπαστικό λυρισμό και οδηγητικούς ρυθμούς. Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ και την επακόλουθη, πρόσφατα ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή περιοδεία τους, οι WOLFHEART ενισχύουν τα ουρλιαχτά τους για έναν ακόμη γύρο.

Το «Knell», το τρίτο τραγούδι του άλμπουμ, συνεχίζει επάξια την ηλεκτρισμένη διάθεση των προηγούμενων τραγουδιών, δημιουργώντας επικά ηχοτοπία στην πορεία. Συνδυάζοντας επιδέξια ισχυρά riffs, βαριά instrumentals και συγκλονιστικά φωνητικά, οι WOLFHEART δείχνουν την ακόρεστη πείνα τους για την τέχνη του Melodic Death Metal. Το νέο βίντεο ταιριάζει απόλυτα με αυτή τη διάθεση, παρασύροντας αδυσώπητα το κοινό στον συναρπαστικό κόσμο του «King Of The North»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Νίκου Σταυριδάκη (VisionBlack)

Ο Tuomas Saukkonen προσθέτει: «Μετά από τρία αγωνιώδη χρόνια αναμονής προκειμένου να επιστρέψουμε στις περιοδείες μας, ήταν σαν πρόωρα Χριστούγεννα, γενέθλια και όλα τα ευγενικά αυγά του Πάσχα μαζί, να μοιραζόμαστε μια περιοδεία με το ULTIMA RATIO fest και να παίζουμε νέα τραγούδια στους οπαδούς μας σε όλη την Ευρώπη. Το να έχουμε ένα βίντεο από την περιοδεία είναι ο καλύτερος τρόπος για να θυμόμαστε το φοβερό πλήρωμα που είχαμε, το κορυφαίο προσωπικό των χώρων και κυρίως όλα αυτά τα χέρια στον αέρα, τις φωνές από το κοινό και τη σύνδεση ανάμεσα σε εμάς και το κοινό που διαπλέκεται με τη μουσική.»

Λίστα κομματιών:

  1. Skyforger
  2. Ancestor
  3. Knell 0
  4. Desolated Land
  5. The King
  6. Cold Flame
  7. Headstones
  8. Fires of the Fallen
  9. Eternal Slumber

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Knell» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση