Οι WITCHERY αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες και το πρώτο single από το νέο τους άλμπουμ «Nightside».

You are currently viewing Οι WITCHERY αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες και το πρώτο single από το νέο τους άλμπουμ «Nightside».

Οι Σουηδοί Blackened Thrash Metallers WITCHERY, αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του επερχόμενου νέου τους δίσκου με τίτλο «Nightside». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσω της Century Media Records στις 22 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει 11 συνθέσεις. Επίσης, το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα με την μορφή μουσικού βίντεο κινουμένων σχεδίων, το πρώτο τους single με τίτλο «Popecrusher». Να σημειώσουμε ότι το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει guest συμμετοχές από τους Jeff Walker (CARCASS), Hank Shermann (MERCYFUL FATE), Simon Johansson (WOLF) και Maciek Ofstad (KVELERTAK).

Η μίξη και η παραγωγή έγιναν από τον Daniel Bergstrand (BEHEMOTH, IN FLAMES, κτλ.), ενώ υπεύθυνος για το artwork είναι ο Andreas «Diaz» Pettersson.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Andreas “Diaz” Pettersson

Ο Jensen, αρχηγός της μπάντας, ανέφερε σχετικά: «Το single μας ‘Popecrusher’ προετοιμάζει το έδαφος για το νέο μας άλμπουμ και αποτελεί το πρώτο επιθετικό δείγμα από το ‘Nightside’. Ανυπομονούμε να ακούσετε το νέο μας δίσκο  καθώς αποτελεί την πρώτη μας προσπάθεια να γράψουμε ένα concept άλμπουμ και το ‘Popecrusher’, αποτελεί μέρος αυτής της ιστορίας. Ελπίζουμε να λατρέψετε την αγριότητα του τραγουδιού όσο και εμείς. Τα καλύτερα έρχονται».

Λίστα τραγουδιών:

 1. Witching Hour
 2. Don’t Burn the Witch
 3. Storm of the Unborn
 4. Er steht in Flammen
 5. Popecrusher
 6. Left Hand March
 7. Under the Altar
 8. Churchburner
 9. Crucifix and Candle
 10. A Forest of Burning Coffins
 11. Nightside

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Popecrusher» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση