Οι WHITESNAKE ακυρώνουν το υπόλοιπο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας «λόγω συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας».

You are currently viewing Οι WHITESNAKE ακυρώνουν το υπόλοιπο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας «λόγω συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας».

Ο frontman του συγκροτήματος David Coverdale εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση μέσω των social media: «Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσω ότι λόγω συνεχιζόμενων προκλήσεων υγείας, εντολών του γιατρού και της ανησυχίας μας για την υγεία και την ασφάλεια όλων, οι WHITESNAKE δεν είναι σε θέση να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

Εκφράζω την ειλικρινή μου συγγνώμη σε όλους τους καταπληκτικούς θαυμαστές των WHITESNAKE που ανυπομονούσαν για τις υπόλοιπες προγραμματισμένες συναυλίες αυτής της περιοδείας, σε όλους τους καταπληκτικούς, υπέροχους Snakes και το προσωπικό της περιοδείας που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να πραγματοποιήσουν αυτές τις συναυλίες, και σε όλους τους διοργανωτές και άλλους επαγγελματίες που βοήθησαν στην οργάνωση της περιοδείας… Σας εκτιμώ και σας αγαπώ όλους!!!»

Στα τέλη του περασμένου μήνα, οι WHITESNAKE ακύρωσαν τρεις συναυλίες της περιοδείας λόγω μόλυνσης των ιγμορείων και της τραχείας που υπέστη ο Coverdale.

Ο David, ο οποίος έκλεισε τα 70 τον Σεπτέμβριο, δεν ήταν το πρώτο μέλος των WHITESNAKE που αρρώστησε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος. Ο κιθαρίστας Reb Beach έχασε αρκετές συναυλίες στην περιοδεία τον περασμένο μήνα, αφού ήταν «άρρωστος». Στις 25 Ιουνίου, οι WHITESNAKE ακύρωσαν τη συναυλία τους στο φεστιβάλ Rock Imperium στην Ισπανία λόγω του γεγονότος ότι ο ντράμερ Tommy Aldridge «έπεσε κάτω» και «ήταν αρκετά άσχημα εκείνη την περίοδο, ώστε να χάσει την πρώτη συναυλία στην καριέρα του», σύμφωνα με τον Coverdale.

Tanya O’Callaghan / Dino Jelusick

Οι WHITESNAKE ξεκίνησαν την περιοδεία τους στις 10 Μαΐου στο 3Arena του Δουβλίνου της Ιρλανδίας. Το σετ 14 τραγουδιών του συγκροτήματος, το οποίο ήταν μέρος μιας ευρωπαϊκής περιοδείας με ειδικούς καλεσμένους τους EUROPE και τους co-headliners FOREIGNER, σηματοδότησε την πρώτη εμφάνιση των WHITESNAKE με τις δύο τελευταίες δύο προσθήκες του συγκροτήματος, τον keyboardist, κιθαρίστα και backing vocalist Dino Jelusick και την Ιρλανδή μπασίστρια Tanya O’Callaghan.

Οι WHITESNAKE ξεκίνησαν τη συναυλία με το «Bad Boys» / «Children Of The Night» και έπαιξαν ένα σετ που αντλούσε πολλά στοιχεία από τα άλμπουμ «Trouble» (1978), «Ready An’ Willing» (1980), «Saints & Sinners» (1982), «Slide It In» (1984), «Whitesnake» (1987) και «Flesh & Blood» (2019). Οι WHITESNAKE ερμήνευσαν επίσης την καθιερωμένη διασκευή του «Ain’t No Love In The Heart Of The City», ένα R&B τραγούδι του 1974 που γράφτηκε από τους Michael Price και Dan Walsh και ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά από τον Bobby «Blue» Bland για το άλμπουμ «Dreamer».

Ο Coverdale αντικατέστησε και τα δύο γόνατά του με τιτάνιο το 2017, αφού έπασχε από εκφυλιστική αρθρίτιδα. Αργότερα εξήγησε ότι πονούσε τόσο πολύ με την αρθρίτιδα στα γόνατά του που εμπόδιζε την ικανότητά του να παίζει ζωντανά.

Πηγή: Blabbermouth

Αφήστε μια απάντηση