Οι VISCERA επιστρέφουν με ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Sungazer».

You are currently viewing Οι VISCERA επιστρέφουν με ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Sungazer».

Η βρετανική Tech/Deathcore μπάντα VISCERA, παρουσίασε ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου της mini EP «Sungazer», το οποίο περιλαμβάνει την ορχηστρική εκτέλεση του κομματιού και ως μπόνους τη διασκευή του «Climbing Up The Walls» των RADIOHEAD. Το Sungazer κυκλοφόρησε στις 8 Απριλίου μέσω της Unique Leader Records.

Το συγκρότημα σχολιάζει για το «Sungazer»: «Είμαστε περιτριγυρισμένοι από αυτό το τρόπο ζωής με το προπέτασμα καπνού, όπου οι άνθρωποι βασίζουν τις συγκρίσεις τους με τους άλλους μέσα από έναν διαμαντένιο φακό που αφήνει όλα τα σ*τ στη σκιά… Το ‘Sungazer’ αγγίζει αυτό το θέμα. Στιχουργικά, πρόκειται για την εμμονή σε επιδιώξεις ή ανθρώπους που τελικά έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική σου κατάσταση, σε σημείο που αποκόπτεσαι και αποστασιοποιείσαι από όλους γύρω σου. Τις τακτικές απόσπασης της προσοχής που υιοθετούμε για να ξεφύγουμε από αυτό, μόνο και μόνο για να βρεθείς να χάνεις από τα μάτια σου τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία στη ζωή σου και μέχρι να το καταλάβεις, έχει περάσει όλος αυτός ο καιρός. Σκεφτήκαμε ότι το να τοποθετήσουμε το τραγούδι σε έναν άλλο πλανήτη, θα ήταν ένας ωραίος τρόπος για να συμβολίσουμε αυτό το συναίσθημα, του να είσαι αποκομμένος και μόνος.»

«Sungazer»

Με πρώην μέλη των HEART OF A COWARD, ABHORRENT DESIMATION, MARTYR DEFILED, NERVECELL και SURFACES, οι VISCERA σχηματίστηκαν το 2019.

Εμπνευσμένοι από τις σημαδιακές μπάντες των 90s & 00s – κυρίως PANTERA, MESHUGGAH, AT THE GATES, THE BLACK DAHLIA MURDER και KILLSWITCH ENGAGE – οι VISCERA συνδυάζουν αυτές τις επιρροές με σύγχρονες Tech Death και Deathcore πινελιές. Σε συνδυασμό με ένα ισχυρό μείγμα υδατοστεγούς συγχρονισμού, οι VISCERA είναι αναμφίβολα μια ισχυρή αναδυόμενη δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται.

Το συγκρότημα θα περιοδεύσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο, μαζί με τους OSIAH:

05/19 Milton Keynes, UK – The Crauford Arms
05/20 London, UK – Boston Music Room
05/21 Brighton, UK – The Green Door Store
05/22 Bournemouth, UK – The Anvil
05/23 Bristol, UK – Rough Trade
05/24 Birmingham, UK – Dead Wax
05/25 Manchester, UK – The Star And Garter
05/26 Glasgow, UK – The Garage Attic
05/27 Leeds, UK – The Key Club
05/28 Nottingham, UK – Percy Picklebackers

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο του «Sungazer» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση