Οι VARATHRON συνεργάζονται με τους Γερμανούς UNGOD για την κυκλοφορία ενός νέου 7″ split άλμπουμ.

You are currently viewing Οι VARATHRON συνεργάζονται με τους Γερμανούς UNGOD για την κυκλοφορία ενός νέου 7″ split άλμπουμ.

Οι θρυλικοί Έλληνες Black Metallers VARATHRON, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Γερμανούς Black Metallers UNGOD, για να κυκλοφορήσουν ένα ξεχωριστό 7″ split άλμπουμ βινυλίου, με τίτλο «Apocalyptic Mysticism».

Το split, το οποίο κυκλοφόρησε εχθές (20 Μαΐου) μέσω της Iron Bonhead Productions, περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό κομμάτι και από τις δύο μπάντες. Οι VARATHRON αποκαλύπτουν ένα κρυμμένο σπάνιο διαμάντι από το 1993 επαναπροσδιορισμένο το 2016, με το όνομα «The Mystic Papyrous». Στον αντίποδα, οι UNGOD κυκλοφορούν ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι που δημιουργήθηκε το 2021, με τίτλο «Sinister Forms of Fallen Stars».

Τόσο οι VARATHRON όσο και οι UNGOD δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς είναι δύο από τις παλαιότερες ενεργές Black Metal μπάντες: οι πρώτοι σχηματίστηκαν το 1989 ενώ οι δεύτεροι το 1991. Ως εκ τούτου, οι αντίστοιχες εκδοχές του Black Metal τους είναι αιώνιες και ανυποχώρητες, και προέρχονται από μια τεράστια έκταση της ιστορίας πλούσια σε μυστικισμό.

«Από τα βάθη της λατρείας, από τα ύψη των μαύρων ουρανών, δύο περιπλανώμενοι σε αιώνια ταξίδια ακολουθούν το μονοπάτι του Διαβόλου!»

Μπορείτε να ακούσετε το «Apocalyptic Mysticism» ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση