Ανακοινώθηκε το πλήρες line up του Hellfest 2024!!

You are currently viewing Ανακοινώθηκε το πλήρες line up του Hellfest 2024!!

Ολοκληρώθηκε επιτέλους το εκπληκτικό Line up του Hellfest 2024 με τους 4 Headliners να ανακοινώνονται με μία μεγάλη έκπληξη! AVENGED SEVENFOLD, METALLICA, FOO FIGHTERS και η έκπληξη ακούει στο όνομα MACHINE HEAD που για πρώτη φορά στην καριέρα τους θα παίξουν σε τόσο υψηλή θέση σε ένα φεστιβάλ όπως το Hellfest! Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 27-30 Ιουνίου 2024 στο Clisson της Γαλλίας.

Αρκετοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες όπως οι FEAR FACTORY, SAXON, ENTER SHIKARI, Corey Taylor, Tom Morello, BODY COUNT, MR. BUNGLE, ACCEPT, SODOM, CRADLE OF FILTH, EMPEROR, ICE NINE KILLS, BLEED FROM WITHIN, SUICIDAL TENDENCIES, BIOHAZARD, WHILE SHE SLEEPS, PAIN OF SALVATION, NILE, THE HAUNTED and DISMEMBER και ήρθαν να συμπληρώσουν το φετινό απίστευτο Line up.

Το Hellfest είναι ένα από τα μεγαλύτερα metal φεστιβάλ στην Ευρώπη και διοργανώνεται κάθε χρόνο.

Μετά από τις δύο χρονιές της πανδημίας, το Hellfest επέστρεψε ανανεωμένο το 2022 και έγινε σε ένα διάστημα εφτά ημερών με εμφανίσεις των μεγαλύτερων αστέρων της metal και hard rock παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Το 2023, περιορίστηκε σε ένα τετραήμερο φορμάτ και καλωσόρισε πάνω από 200 συγκροτήματα σε έξι σκηνές.

Αφήστε μια απάντηση