Οι DISMEMBER ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στο δυναμικό της Nuclear Blast.

You are currently viewing Οι DISMEMBER ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στο δυναμικό της Nuclear Blast.

Οι Σουηδοί Death Metal πρωτοπόροι DISMEMBER ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στο δυναμικό της Nuclear Blast Records, την δισκογραφική εταιρεία που κυκλοφόρησε το demo του συγκροτήματος «Reborn In Blasphemy» το 1990, το θρυλικό ντεμπούτο άλμπουμ τους το 1991, «Like An Everflowing Stream», καθώς και τους επόμενους τέσσερις δίσκους . Για τον εορτασμό αυτής της ανακοίνωσης, μια πλήρως ανανεωμένη έκδοση του «Like An Everflowing Stream» έχει γίνει διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι τους συγκροτήματος στο You Tube.

Το «Like An Everflowing Stream» – το οποίο έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα Death Metal άλμπουμ όλων των εποχών – είναι το πρώτο μέρος μιας εκστρατείας επανέκδοσης ολόκληρου του παλιού καταλόγου των DISMEMBER, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό remastering από τα αυθεντικά άλμπουμ.

Ο Fred Estby, ντράμερ των DISMEMBER, δήλωσε: «Μετά την επανένωση της αρχικής σύνθεσης και τις sold-out συναυλίες του 2019, η επιχείρηση με τα τσεκούρια χρειαζόταν έναν σταθερό συνεργάτη για να επαναφέρει την μουσική μας στον κόσμο. Η ανίερη συμμαχία του 1990 επιβεβαιώνεται εκ νέου καθώς DISMEMBER και Nuclear Blast Records θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά μια την τέλεια ομάδα δολοφονίας!»

Ο Jens Prüter, στέλεχος της Nuclear Blast Records, ανέφερε σχετικά: «Είναι χαρά μας να φέρουμε πίσω ένα από τα συγκροτήματα των πρώτων ημερών της Nuclear Blast. Το ντεμπούτο άλμπουμ του 1991 ‘Like An Ever Flowing Stream’ αποτέλεσε αμέσως ένα Death Metal κλασσικό άλμπουμ. Θυμάμαι ακόμα μια από τις τελευταίες τους εμφανίσεις, το 2008 στο Party,San Metal Open Air, όπου έπαιζαν με τους GRAVE και UNLEASHED — μόνο οι ENTOMBED έλειπαν για να ολοκληρώσουν το ‘Big Four’ του Death Metal της Στοκχόλμης. Και ήταν χαρά μου να τους ξαναδώ στην πρώτη τους reunion εμφάνιση το 2019 στο Scandinavian Death Fest στη γενέτειρά τους. Μόνο λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να γίνει σαφές ότι επέστρεψαν σε πλήρη ισχύ. Καλώς ήρθατε και πάλι!»

Αφήστε μια απάντηση