Επανένωση των SLAYER και επιστροφή στη σκηνή τον Σεπτέμβριο!

You are currently viewing Επανένωση των SLAYER και επιστροφή στη σκηνή τον Σεπτέμβριο!

Για πρώτη φορά από τότε που η μπάντα ολοκλήρωσε την τελευταία συναυλία της παγκόσμιας περιοδείας της τον Νοέμβριο του 2019, οι SLAYER – Tom Araya (μπάσο, φωνητικά),Kerry King (κιθάρα),Gary Holt (κιθάρα) και Paul Bostaph (ντραμς) – θα επιστρέψουν στη σκηνή αυτό το φθινόπωρο, ως headliners σε δύο μεγάλα φεστιβάλ, το Riot Fest και το Louder Than Life.

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα 90 λεπτά όταν είμαστε στη σκηνή και παίζουμε ζωντανά, μοιραζόμενοι αυτή την έντονη ενέργεια με τους οπαδούς μας», είπε ο Araya, «και για να είμαι ειλικρινής, μας έχει λείψει αυτό». Ο King πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει να παίζω ζωντανά; Απολύτως. Οι SLAYER σημαίνουν πολλά για τους οπαδούς μας, σημαίνουν πολλά για εμάς. Θα είναι πέντε χρόνια από τότε που τους είδαμε.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι SLAYER θα επανενωθούν για μια συγκλονιστική εμφάνιση στο Louder Than Life», λέει ο Danny Wimmer της Danny Wimmer Presents. «Ήμουν στην τελευταία τους συναυλία στο The Forum το 2019 και από τότε δουλεύω για να τους φέρω ξανά στη σκηνή του Louder! Με πάνω από 140 συγκροτήματα σε πέντε σκηνές, γιορτάζουμε το 10ο Louder Than Life με το μεγαλύτερο lineup μέχρι τώρα!»

Οι SLAYER έδωσαν την τελευταία συναυλία της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους τον Νοέμβριο του 2019 στο Forum του Λος Άντζελες. Μία ημέρα αργότερα, η σύζυγος του Kerry, Ayesha, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα» τα είδωλα του Thrash Metal θα επανενωθούν για περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις.

Η τελευταία παγκόσμια περιοδεία των SLAYER ξεκίνησε στις 10 Μαΐου 2018 με την πρόθεση του συγκροτήματος να παίξει σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, ώστε να διευκολύνει τους οπαδούς να δουν μια τελευταία συναυλία των SLAYER και να τους αποχαιρετήσουν. Μέχρι τη στιγμή που η 18μηνη περιοδεία ολοκληρώθηκε στο Forum, το συγκρότημα είχε ολοκληρώσει επτά σκέλη περιοδείας συν μια σειρά από μοναδικά μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, πραγματοποιώντας περισσότερες από 140 συναυλίες σε 30 χώρες και 40 πολιτείες των ΗΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση