Οι SLAVE TO SIRENS κυκλοφορούν το νέο τους single «Salomé».

You are currently viewing Οι SLAVE TO SIRENS κυκλοφορούν το νέο τους single «Salomé».

Το γυναικείο λιβανέζικο Thrash/Death Metal σχήμα SLAVE TO SIRENS, κυκλοφόρησε το καινούργιο του single «Salomé», συνοδευόμενο από ένα μουσικό βίντεο. Το κομμάτι είναι το βασικό single για το νέο, άτιτλο ακόμα, δίσκο του συγκροτήματος. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι SLAVE TO SIRENS σχηματίστηκαν στα τέλη του 2015 και κέρδισαν γρήγορα τον σεβασμό της μικρής αλλά παθιασμένης Μetal σκηνής του Λιβάνου, χάρη σε έναν συνδυασμό δεξιοτήτων, εφευρετικότητας και σκληρής δουλειάς. Η αποφασιστικότητά τους να πετύχουν, τις βοήθησε να ξεπεράσουν τις αμέτρητες προκλήσεις που συνεπάγεται η παραγωγή Metal μουσικής σε μια χώρα με περιορισμένες υποδομές και ακροατήρια, καθώς και μια συστηματική παρεξήγηση της Metal κουλτούρας και αυτού που αντιπροσωπεύει – που γίνεται χειρότερη από το γεγονός ότι είναι γυναίκες.

«Salomé»

Το Thrash συγκρότημα που εξυμνήθηκε ως η πρώτη αμιγώς γυναικεία Metal μπάντα της Μέσης Ανατολής, ήταν το θέμα του εξαιρετικά επιτυχημένου ντοκιμαντέρ «Sirens», το οποίο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance. Η Rita Baghdadi σκηνοθετεί το «Sirens», το οποίο παρακολουθεί τους αγώνες του συγκροτήματος όλο αυτό το διάστημα που ο Λίβανος βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο για το «Salomé» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση