Οι ROTTING CHRIST συνεργάζονται με την Flymachine & το Knotfest, για να μεταδώσουν ζωντανά την επερχόμενη συναυλία τους στο Χιούστον, TX!

You are currently viewing Οι ROTTING CHRIST συνεργάζονται με την Flymachine & το Knotfest, για να μεταδώσουν ζωντανά την επερχόμενη συναυλία τους στο Χιούστον, TX!

Οι θρύλοι του ελληνικού Metal ROTTING CHRIST, συνεργάζονται με την Flymachine και το Knotfest για ένα πολύ ιδιαίτερο livestream της επερχόμενης εμφάνισής τους στο Χιούστον, TX στο White Oak Music Hall, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου περίπου στις 8:45 μ.μ. PDT // 11:45 μ.μ. EDT (προβολή στην Ευρώπη στις 17 Μαΐου στις 05:45 CEST). Η συναυλία θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο και παρακάτω μπορείτε να δείτε πού και πώς.

Μέσω της Flymachine:
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα ΕΔΩ για $15 USD ($18 USD την ημέρα της μετάδοσης).

Μέσω του Knotfest:
Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη δωρεάν στα Premium μέλη του Knotfest. Τα μη μέλη μπορούν να αναβαθμίσουν το εισιτήριο για το stream των ROTTING CHRIST σε ετήσια συνδρομή στο Knotfest Premium και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό και σε μελλοντικά streams. Επιπλέον αποκλειστικές ευκαιρίες για συναυλίες, περιεχόμενο, εκπτώσεις σε merch και πολλά άλλα από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Heavy κουλτούρας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Σε περίπτωση που το χάσατε, οι ROTTING CHRIST έκαναν το live ντεμπούτο του “Holy Mountain”, με guest φωνητικά από τον Lars Nedland των BORKNAGAR, κατά τη διάρκεια του headlining set τους στην περιοδεία Devastation on the Nation! Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Το “Holy Mountain” θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε flexi disc μέσω του Decibel Magazine! Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε ένα φυσικό αντίγραφο του single είναι με μια deluxe συνδρομή στο Decibel μέχρι την 1η Ιουνίου, πατώντας ΕΔΩ.

Devastation on the Nation Tour

05/05: Quebec City, QC @ Imperial
05/06: Manchester, NH @ Jewel
05/07: Brooklyn, NY @ Saint Vitus Bar SOLD OUT*
05/07: Brooklyn, NY @ Saint Vitus Bar late show // doors @ 11:00 PM LOW TICKET WARNING
05/08: Baltimore, MD @ Soundstage
05/10: Greensboro, NC @ Blind Tiger
05/11: Nashville, TN @ Exit/In [
05/12: Birmingham, AL @ Zydeco
05/13: Atlanta, GA @ The Masquerade (Hell)
05/14: Tampa, FL @ The Orpheum
05/16: Houston, TX @ White Oak Music Hall [
05/17: Fort Worth, TX @ Haltom Theater
05/18: Austin, TX @ Come and Take It Live
05/19: El Paso, TX @ Rockhouse Bar
05/20: Phoenix, AZ @ Nile Theater
05/21: San Diego, CA @ Brick By Brick
05/22: Los Angeles, CA @ 1720

Αφήστε μια απάντηση