Οι ROTTING CHRIST δημοσίευσαν νέο τραγούδι με τίτλο «Saoirse» μέσα απο το επερχόμενο άλμπουμ τους!

You are currently viewing Οι ROTTING CHRIST δημοσίευσαν νέο τραγούδι με τίτλο «Saoirse» μέσα απο το επερχόμενο άλμπουμ τους!

Οι Έλληνες Black Metallers ROTTING CHRIST, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο τους single, «Saoirse». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, «Pro Xristou (Προ Χριστού)», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου μέσω της Season Of Mist.

Ένα ταξίδι 35 χρόνων στις κατακόμβες του ακραίου metal με αιχμή του δόρατος τα αμίμητα αδέρφια Σάκης και Θέμης Τόλης σας δίνει το σκηνικό αυτού που δικαίως πρέπει να περιμένετε. Μια νέα απόδειξη της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας τους βρίσκεται στο «Pro Xristou (Προ Χριστού)», ένα άλμπουμ αφιερωμένο στους τελευταίους παγανιστές βασιλιάδες, τους αφανείς θεματοφύλακες των αρχαίων αξιών και γνώσεων, που στέκονται ανθεκτικοί απέναντι στο επιδεινούμενο κύμα του χριστιανισμού.

Το «Saoirse» αποτίει φόρο τιμής στον Ιρλανδό βασιλιά της Τάρα, ο οποίος ήταν ένας από τους τελευταίους βασιλείς που αντιστάθηκαν στην εξάπλωση του χριστιανισμού. Στα γαελικά, «Saoirse» σημαίνει «ελευθερία». Το τραγούδι επικαλείται από την αρχή αυτή την πολυακουσμένη αρχαία πολεμική κραυγή, ξεκινώντας με ένα μακρινό κρότο σπαθιών. «I am the wind that blows across the sea», προειδοποιεί ο Σάκης καθώς ένα riff έρχεται ορμώντας πίσω του σαν παλιρροϊκό κύμα.

Το «Saoirse» – εμβληματικό του γενικότερου concept του άλμπουμ – γίνεται έκφραση της εξέλιξης των ROTTING CHRIST και της ακλόνητης δέσμευσής τους να ξεπερνούν τα όρια. Περιμένετε μια μελωδική συμφωνία που διακόπτεται από στιγμές ωμής, ανυποχώρητης σκληρότητας – ένα χαρακτηριστικό του μοναδικού στυλ της μπάντας που αποτυπώνεται με ένα νέο φως. Σε παραγωγή και ηχογράφηση στα Deva Sounds Studios στην Αθήνα, το τραγούδι, όπως και το άλμπουμ, σφύζει από ηχηρές χορωδίες και θεατρικές ατμόσφαιρες, παρασύροντας τους ακροατές στο πλούσιο μωσαϊκό της τολμηρής τους προσφοράς.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Pro Xristou (Προ Χριστού)
  2. The Apostate
  3. Like Father, Like Son
  4. The Sixth Day
  5. La letra del Diavolo
  6. The Farewell
  7. Pix Lax Dax
  8. Pretty World, Pretty Dies
  9. ᛦᚵᛑᚱᛆᛋᛁᛚ
  10. Saoirse

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Saoirse» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση