Οι ROTTING CHRIST δημοσίευσαν το εξώφυλλο και τους τίτλους τραγουδιών απο το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Προ Χριστού»!!

You are currently viewing Οι ROTTING CHRIST δημοσίευσαν το εξώφυλλο και τους τίτλους τραγουδιών απο το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Προ Χριστού»!!

Οι ROTTING CHRIST επιστρέφουν πέντε χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ «Heretics», με μια νέα κυκλοφορία! Ο καινούργιος δίσκος των Ελλήνων Black Metallers ονομάζεται «Προ Χριστού», και υπόσχεται περισσότερο Metal, ατμόσφαιρα και μελωδία από ποτέ, ενώ το πρώτο single θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας τους, Season Of Mist:

Οι ROTTING CHRIST έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Το όνομά τους έχει κάνει πολλούς gatekeepers να σοκαριστούν. Ο Σάκης Τόλης και ο αδερφός του Θέμης, έχουν ανέβει από τις μαύρες κατακόμβες της Ελλάδας και είναι μια από τις πιο τρομερές μπάντες του Metal.

Φέτος, οι ROTTING CHRIST γιορτάζουν 35 χρόνια σατανικής αριστείας με το 14ο άλμπουμ τους. Το «Προ Χριστού» (Pro Xristoy) είναι βέβαιο ότι θα έχει μια σεβαστή θέση στην αιρετική ιστορία του συγκροτήματος. Πάντα πιστοί στο όνομά τους, με το «Προ Χριστού», το συγκρότημα αποτίει φόρο τιμής στον τελευταίο των Pagan βασιλιάδων, προσφέροντας πιο υψηλό, Gothic, μελωδικό Black Metal.

Τώρα που οι ROTTING CHRIST πλησιάζουν τις τέσσερις δεκαετίες, ορισμένοι οπαδοί μπορεί να αναρωτιόντουσαν αν είχε απομείνει κάποιο ιερό έδαφος για να κατακτήσουν. Αλλά το «ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΎ» είναι μια απόδειξη οτι το συγκρότημα εξακολουθεί να βρίσκεται σε άνοδο.

Για να ξεκινήσουν οι διαβολικές γιορτές ενός έτους για αυτό που δημιούργησαν, οι ROTTING CHRIST ξεκινούν μια περιοδεία στη Λατινική Αμερική. Οι θαυμαστές από το Μεξικό μέχρι την Αργεντινή θα έχουν τη χαρά να χτυπήσουν το κεφάλι τους σε μια δεισιδαιμονική λιτανεία, από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος. Θα τους χαρίσουν επίσης νέα τραγούδια από το «Προ Χριστού» που είναι βέβαιο ότι θα γίνουν βασικά σετ.

Λίστα τραγουδιών:
1. Pro Xristoy (Προ Χριστού) (1:29)
2. The Apostate (5:01)
3. Like Father, Like Son (4:35)
4. The Sixth Day (3:56)
5. La Lettera Del Diavolo (4:01)
6. The Farewell (6:15)
7. Pix Lax Dax (4:33)
8. Pretty World, Pretty Dies (4:51)
9. Yggdrasil (5:04)
10. Saoirse (6:17)
11. Primal Resurrection (Bonus Track) (5:32)
12. All For One (Bonus Track) (3:37)

Οι προπαραγγελίες για το νέο άλμπουμ θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2024.

Το «Προ Χριστού» θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου 2024 απο την Season Of Mist.

All Hail ROTTING CHRIST!

This Post Has 2 Comments

  1. Georgios Roussis

    Πολυ ομορφη δουλειά στο εξώφυλλο. Αναμένουμε τον δίσκο.

  2. Ntinos

    Υποψιάζομαι επιρροές από Arghoslent!!

Αφήστε μια απάντηση