Οι RIOT ανακοινώνουν Ευρωπαϊκή περιοδεία για την προώθηση του επερχόμενου άλμπουμ τους «Mean Streets».

You are currently viewing Οι RIOT ανακοινώνουν Ευρωπαϊκή περιοδεία για την προώθηση του επερχόμενου άλμπουμ τους «Mean Streets».

Αφού μετέθεσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέους τους άλμπουμ «Mean Streets» για τις 12 Απριλίου 2024, οι Αμερικανοί Heavy Metallers RIOT (V) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μια σειρά από 11 εμφανίσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις συμπεριλαμβανομένων των Rock in Rautheim και Rock Hard Festival τον Μάιο. Σε επιλεγμένες ημερομηνίες μαζί τους θα είναι οι ανερχόμενοι Heavy Metallers TAILGUNNER.

O Donnie van Stavern δηλώνει: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να βγούμε στον δρόμο και να περιοδεύσουμε ξανά καθώς έχει επανέλθει η κανονικότητα στον κόσμο. Θα είναι σπουδαίο να δούμε ξανά τους οπαδούς μας και να τους παρουσιάσουμε το 17ο άλμπουμ μας «Mean Streets»! Θα τραγουδήσουμε επιτυχίες μας από όλη την καριέρα μας αλλά ετοιμάζουμε και κάποιες εκπλήξεις. Η Ευρώπη πάντα έχει ένα σημαντικό κομμάτι της μεταλικής μας καρδιάς, οπότε θα σας δούμε σύντομα μεταλικοί μαχητές…Είστε έτοιμοι για έφοδο;»

Οι TAILGUNNER πρόσθεσαν: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα ανοίξουμε τις συναυλίες των Heavy Metal ηρώων RIOT (V) αυτή την άνοιξη! Η αποστολή μας είναι να φέρουμε το βρετανικό Heavy Metal στη Γερμανία, την Ελβετία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί έξω. Αγοράστε τα εισιτήριά σας και ετοιμαστείτε για σπαθιά και τεκίλα. Μην το χάσετε!»

«Mean Streets» Tour 2024
w/ TAILGUNNER (*)
Από την Dragon Productions, Atomic Fire Records & Gabriel Management
08.05.2024 PL Warsaw – Hydrozagadka [TICKETS AVAILABLE SOON]
09.05.2024 DE Selb – Rockclub Nordbayern* [TICKETS]
10.05.2024 CH Aarburg – Musigburg* [TICKETS]
11.05.2024 DE Braunschweig – Rock in Rautheim [TICKETS]
12.05.2024 DE Hamburg – Bambi Galore* [TICKETS AVAILABLE SOON]
15.05.2024 DE Mannheim – 7er Club* [TICKETS]
14.05.2024 DE Oldenburg – MTS* [TICKETS]
16.05.2024 NL Enschede – Metropool* [TICKETS]
17.05.2024 NL Drachten – Iduna* [TICKETS]
18.05.2024 BE Bilzen – South Of Heaven* [TICKETS]
19.05.2024 DE Gelsenkirchen – Rock Hard Festival @ Amphitheater [TICKETS]

Το «Mean Streets» περιλαμβάνει 12 τραγούδια τα οποία ηχογραφήθηκαν από τον Bruno Ravel στο Νιου Τζέρσει. O Ravel έκανε επίσης και το μιξάρισμα ενώ ο Bart Gabriel έκανε το mastering. Το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τη Gyula Havancsak (ACCEPT, STRATOVARIUS, BRAINSTORM κ.α.) που κατάφερε να αποτυπώσει το ύφος του άλμπουμ χωρίς να χάσει τα τυπικά στοιχεία της μπάντας.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το άλμπουμ σε φυσική μορφή ή να το σώσετε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. https://riotv.afr.link/meanstreetsPR

«Mean Streets – Track Listing:

 1. Hail To The Warriors
 2. Feel The Fire
 3. Love Beyond The Grave
 4. High Noon
 5. Before This Time
 6. Higher
 7. Mean Streets
 8. Open Road
 9. Mortal Eyes
 10. Lost Dreams
 11. Lean Into It
 12. No More

Αφήστε μια απάντηση