Οι PROJECT RENEGADE κυκλοφόρησαν το δεύτερο single του επερχόμενου άλμπουμ τους!

You are currently viewing Οι PROJECT RENEGADE κυκλοφόρησαν το δεύτερο single του επερχόμενου άλμπουμ τους!

Στις 10 Ιουνίου, το ελληνικό Modern Metal σχήμα PROJECT RENEGATE, κυκλοφόρησε το «Bloodwitch», το δεύτερο single του επερχόμενου άλμπουμ τους «Ultra Terra», συνοδευόμενο από ένα δυναμικό μουσικό βίντεο! Η μίξη και το mastering του «Bloodwitch» έγιναν από τον Forrester Savell.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Το ‘Bloodwitch’ είναι ένα τραγούδι που βρήκε τη γέννησή του στην καλλιτεχνική μας ανάγκη να δώσουμε μορφή και υπόσταση σε αυτό το ιδιαίτερο κρυμμένο κομμάτι της ψυχής μας. Το τραγούδι αντιπροσωπεύει τα επακόλουθα του χαρακτήρα ενός ατόμου όταν ο τελευταίος έχει υποβιβαστεί στο τίποτα για πολύ καιρό. Είναι το αποτέλεσμα αμέτρητων χρόνων κακοποίησης και είναι εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου που αναλαμβάνει να σε αντικαταστήσει προκειμένου να επιβιώσεις. Ένας αντιήρωας που εξαπολύεται όταν βρίσκεσαι στο χαμηλότερο σημείο σου. Σηματοδοτεί εκείνη την αρχέγονη εσωτερική δύναμη που γεννιέται από την αγωνία, την ανάγκη και την ορμή. Είναι εκείνο το αναγκαίο κακό με μια αποστολή, που περιμένει να απελευθερωθεί και να κατακτήσει κάθε εμπόδιο στο δρόμο του… Είσαι έτοιμος να απελευθερώσεις την εσωτερική σου Bloodwitch»;

Επιπλέον, η μπάντα ανακοίνωσε ένα νέο merch κομμάτι, που είναι το επίσημο t-shirt του «Bloodwitch» και είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (μπλε και ροζ), και μπορείτε να το παραγγείλετε στα links που ακολουθούν:

ΜΠΛΕ: https://bit.ly/Bloodwitch_Blue ΡΟΖ: https://bit.ly/Bloodwitch_Pink

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Bloodwitch» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση