Ο Jeff Becerra των POSSESSED: «Είμαι στη διαδικασία σύνθεσης του νέου άλμπουμ… Πρόκειται να ηχογραφήσουμε το 2024.»

You are currently viewing Ο Jeff Becerra των POSSESSED: «Είμαι στη διαδικασία σύνθεσης του νέου άλμπουμ… Πρόκειται να ηχογραφήσουμε το 2024.»

Πριν από την έναρξη της περιοδείας Oblivion των πρωτοπόρων του Death Metal POSSESSED, στη Δυτική Ακτή, το Capital Chaos TV μίλησε με τον frontman Jeff Becerra και μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα από την κουβέντα παρακάτω…

Capital Chaos TV: Σκοπεύετε να κάνετε περισσότερες συναυλίες στις ΗΠΑ τον επόμενο χρόνο;

Jeff Becerra: «Αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχουμε προγραμματίσει στις ΗΠΑ είναι το Milwaukee Metal Fest, αλλά προσπαθώ να κλείσω όσο το δυνατόν περισσότερες συναυλίες για το 2024 γιατί είμαι έτοιμος να δουλέψω. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα σταματούσα ποτέ να περιοδεύω. Μου αρέσει να παίζω ζωντανά και μου αρέσει να κάνω παρέα με τους ανθρώπους που υποστηρίζουν τους POSSESSSED.»

Capital Chaos TV: Τι κάνετε κατά τη διάρκεια των διακοπών μεταξύ των παραστάσεων; Κάποιο χόμπι;

Jeff Becerra: «Βρίσκομαι στη διαδικασία σύνθεσης του νέου άλμπουμ που θα έπρεπε να είχε ήδη κυκλοφορήσει, αλλά η πανδημία μας καθυστέρησε όπως και όλους τους άλλους. Τελειώνω τους στίχους τώρα και μετά αναμένεται να ηχογραφήσουμε το 2024. Όσον αφορά τα χόμπι, όχι και τόσο πολύ. Απλά παίζω το μπάσο μου, γράφω μουσική και στίχους και βλέπω ταινίες τρόμου.»

Capital Chaos TV: Πότε υπολογίζετε να κυκλοφορήσει ο επόμενος δίσκος των POSSESSED;

Jeff Becerra: «Μίλησα με τον Jaap Waagemaker από την Nuclear Blast και αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε το 2024. Έχω επίσης συνεργαστεί με τον Kragen Lum από την Nuclear Blast και το συγκρότημα HEATHEN. Σκοπεύω να ορίσω την ημερομηνία ηχογράφησης το συντομότερο δυνατό. Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, οπότε είναι καλύτερο να κινηθούμε τώρα που μας δίνεται η ευκαιρία. Μέχρι στιγμής, αυτό το νέο άλμπουμ είναι πολύ διαφορετικό. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα το απολαύσει με διαφορετικό τρόπο από κάθε ένα από τα προηγούμενα άλμπουμ. Φυσικά, δεν είναι παράξενο για μένα να κάνω οτιδήποτε διαφορετικό.»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο CAPITAL CHAOS TV

Πηγή: BRAVEWORDS

Αφήστε μια απάντηση