Οι OBITUARY έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες και το πρώτο single του νέου τους άλμπουμ «Dying Of Everything.»

You are currently viewing Οι OBITUARY έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες και το πρώτο single του νέου τους άλμπουμ «Dying Of Everything.»

Οι βετεράνοι του Death Metallers OBITUARY, επιστρέφουν με το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ «Dying Of Everything», που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου 2023 μέσω της Relapse Records. Η μπάντα έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το πρώτο single, «The Wrong Time», σε σκηνοθεσία των Odd Life Studios,

Το συγκρότημα ανέφερε σε μήνυμα του: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που επιτέλους κυκλοφορούμε αυτό το νέο άλμπουμ και το δίνουμε στα χέρια των οπαδών! Επιλέξαμε το ‘The Wrong Time’ για το πρώτο single καθώς είναι μια πραγματική απεικόνιση του ήχου, του στυλ και της αίσθησης που επιδιώξαμε στο στούντιο και είναι μια πολύ καλή γεύση για το τι μπορείτε να περιμένετε από τους ‘Dying Of Everything’.»

Το «Dying Of Everything» καταστρέφει στην πατροπαράδοτη παράδοση των πρώιμων κλασικών δίσκων των OBITUARY «Slowly We Rot» και «Cause Of Death», διατηρώντας παράλληλα τον εκπληκτικό στούντιο ήχο που η μπάντα τελειοποιεί στο δικό της στούντιο από το «Xecutioner’s Return» του 2007.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mariusz Lewandowski (RIP 1960-2022)

Όπως σχεδόν κάθε άλμπουμ στον τεράστιο κατάλογο των OBITUARY, το «Dying Of Everything» είναι άμεσα αξιομνημόνευτο- είναι μια ικανότητα που οι OBITUARY έχουν βελτιώσει με την πάροδο των χρόνων.

Είναι ασυνήθιστο για μια μπάντα που υπάρχει από τη δεκαετία του ’80 να κάνει μερικές από τις καλύτερες δουλειές της στη δεκαετία του 2020, αλλά αυτό ακριβώς έχουν πετύχει οι OBITUARY μέσα από τη στάση του do-it-yourself και την αδιάκοπη περιοδεία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Νομίζω ότι καταλήγει στο πάθος», τονίζει ο τραγουδιστής John Tardy. «Το λέω συνέχεια, αλλά αν κάτι δεν είναι διασκεδαστικό, δεν πρόκειται να το κάνω. Και εμείς διασκεδάζουμε περισσότερο από ποτέ

Λίστα κομματιών:

  1. Barely Alive
  2. The Wrong Time
  3. Without A Conscience
  4. War
  5. Dying Of Everything
  6. My Will To Live
  7. By The Dawn
  8. Weaponize The Hate
  9. Torn Apart
  10. Be Warned

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Dying Of Everything» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση