Οι NOXIUM FERUS κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Dickslapped By The Devil».

You are currently viewing Οι NOXIUM FERUS κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Dickslapped By The Devil».

Οι Νορβηγοί Death Metallers NOXIUM FERUS, κυκλοφόρησαν το «Dickslapped By The Devil», το πρώτο single του επερχόμενου άλμπουμ τους “Blasphemicon”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Wormholedeath. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα!

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, ανείπωτα. Παρουσιάζει επίσης την επιστροφή του guest artist Jontho Panthera, ντράμερ και ηγέτη των RAGNAROK, μετά από περισσότερα από 5 χρόνια απουσίας από το drumkit λόγω τραυματισμών.

Το «Dickslapped By tThe Devil» γράφτηκε από τον Steinar Aven (κιθάρα και μπάσο), όλες οι στιχουργικές και φωνητικές ενορχηστρώσεις έγιναν από τον Espen Viking Dyngen, οι κιθάρες από τον Torgeir ‘Alvakien’ Espedal, και τα τύμπανα συν τα guest φωνητικά από τον Jontho Panthera των RAGNAROK . Η παραγωγή , η μίξη και το mastering έγιναν από τον Martin Gravdal.

«Dickslapped By The Devil»

Οι NOXIUM FERUS είναι ένα project που δημιουργήθηκε από καθαρή σύμπτωση. Έχοντας γράψει στίχους για πολλές Black και Death Μetal μπάντες από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, αλλά ποτέ δεν είχε κάνει ο ίδιος απόπειρες φωνητικών- τον Μάρτιο του 2018 ο Espen Dyngen έκανε μια μισομεθυσμένη προσπάθεια να αυτοσχεδιάσει κάποιο growling σε ένα από τα μουσικά εγχειρήματα του Steinar Aven. Όλα εξελίχθηκαν εκπληκτικά καλά, κόντρα σε όλες τις προσδοκίες, και ο Steinar Aven κατάφερε να πείσει τον Espen να αρχίσει να αφιερώνεται σε αυτό το νεοανακαλυφθέν φωνητικό ταλέντο. Και έτσι δόθηκε νέα ζωή σε παλιά τραγούδια, και ο Espen κατάφερε τελικά να τραγουδήσει ο ίδιος τους δικούς του στίχους!

Ο Steinar όντας απασχολημένος με πολλά άλλα projects, ζήτησε από τον Espen να διευθύνει το νέο συγκρότημα και να δημιουργήσει το concept του. Και εφεξής το λογότυπο, οι εικόνες, το στιχουργικό περιεχόμενο και ολόκληρη η ταυτότητα του συγκροτήματος πήραν μορφή μέσα από το σκοτεινό μυαλό του Espen. Και οι NOXIUM FERUS γεννήθηκαν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Dickslapped By The Devil» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση