Οι NORDJEVEL κυκλοφορούν το νέο τους single «Spores Of Gnosis».

You are currently viewing Οι NORDJEVEL κυκλοφορούν το νέο τους single «Spores Of Gnosis».

Το δυσοίωνο νέο κομμάτι των NORDJEVEL, αποτυπώνει πραγματικά την ωμή φύση του αληθινού νορβηγικού Black Metal. Το «Spores Of Gnosis» οδηγεί τους ακροατές σε μια ατμόσφαιρα που περιβάλλεται από χάος και σκοτάδι.

«Απατηλό και απόκρυφο, οργισμένο και μαύρο. Σαν βελόνες που καίνε, διαπερνούν κάθε ψυχή και πνευματικό νεύρο. Σας δίνουμε το ‘Spores Of Gnosis’.» – NORDJEVEL

Οι NORDJEVEL εισέβαλαν στη διεθνή Βlack Μetal σκηνή το 2015 και εξαπλώθηκαν σαν πανούκλα, κατακτώντας το κοινό σε φεστιβάλ όπως το Inferno, το Kaltenbach Open Air, το Wacken, το Hellfest, το Bloodstock, το Maryland Deathfest και το In Flammen Open Air. Ιδρύθηκαν από τον Doedsadmiral και αποτελούνται από καταξιωμένους μουσικούς από μπάντες όπως οι RAGNAROK, MYRKSKOG και DARK FUNERAL.

Οι NORDJEVEL εντυπωσίασαν με τη βίαιη και αληθινή εκδοχή του Black Metal. Ο ατμοσφαιρικός και αφοσιωμένος ήχος τους, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνική φινέτσα, το μοναδικό interplay και τις ωμές, αφιλτράριστες εικόνες, κάνει κάθε οπαδό του Black Metal να ανατριχιάζει. Ένα νέο full-length άλμπουμ αναμένεται το 2022.

Μπορείτε να ακούσετε το «Spores Of Gnosis» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση