Οι NORDJEVEL κυκλοφορούν το νέο τους single «Of Rats And Men».

You are currently viewing Οι NORDJEVEL κυκλοφορούν το νέο τους single «Of Rats And Men».

Οι Νορβηγοί Black Metallers, NORDJEVEL, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Of Rats And Men», από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Gnavhòl», που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της Indie Recordings.

Το νέο κομμάτι, είναι επιθετικό, ατμοσφαιρικό και βαρύ Black Metal – με αδιαπέραστη μανία και καταιγιστικά riffs που αποδεικνύουν ότι το κουαρτέτο είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Στιχουργικά, το τραγούδι παραλληλίζει την ανθρωπότητα με τα παράσιτα που θεματικά συνδέεται με τη μαύρη πανούκλα.

Οι NORDJEVEL εισέβαλαν στη διεθνή Βlack Μetal σκηνή το 2015 και εξαπλώθηκαν σαν πανούκλα, κατακτώντας το κοινό σε φεστιβάλ όπως το Inferno, το Kaltenbach Open Air, το Wacken, το Hellfest, το Bloodstock, το Maryland Deathfest και το In Flammen Open Air. Ιδρύθηκαν από τον Doedsadmiral και αποτελούνται από καταξιωμένους μουσικούς από μπάντες όπως οι RAGNAROK, MYRKSKOG και DARK FUNERAL.

Οι NORDJEVEL εντυπωσίασαν με τη βίαιη και αληθινή εκδοχή του Black Metal. Ο ατμοσφαιρικός και αφοσιωμένος ήχος τους, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνική φινέτσα, το μοναδικό interplay και τις ωμές, αφιλτράριστες εικόνες, κάνει κάθε οπαδό του Black Metal να ανατριχιάζει.

Λίστα κομματιών:

  1. I djevelens skygge
  2. Of Rats and Men
  3. Satans Manifest
  4. Within the Eyes
  5. Gnavhòl
  6. Antichrist Flesh
  7. Spores of Gnosis
  8. Gnawing the Bones
  9. Endritual

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Of Rats And Men» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση