ΝIGHTRAGE: Ανακοίνωσαν νέο single με τίτλο «Euphoria Within Chaos» μαζί με εξώφυλλο και πληροφορίες για την προκράτησή του!

You are currently viewing ΝIGHTRAGE: Ανακοίνωσαν νέο single με τίτλο «Euphoria Within Chaos» μαζί με εξώφυλλο και πληροφορίες για την προκράτησή του!

Το μελωδικό Death Metal σχήμα των ΝIGHTRAGE, επιστρέφει στην επικαιρότητα δημοσιεύοντας το εξώφυλλο του νέου τους single με τίτλο «Euphoria Within Chaos», ενώ ταυτόχρονα έδωσαν πληροφορίες για όποιον επιθυμεί να κάνει προκράτηση την εν λ΄όγω κυκλοφορία.

Το νέο αυτό single είναι μια εισαγωγή για το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας, όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο του 2024, αυξάνοντας την ανυπομονησία των οπαδών τους. Υπενθυμίζουμε πως το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα Devasoundz Studios με ηχολήπτη/παραγωγό τον Φώτη Μπενάρντο ενώ το μάστερινγκ ανέλαβε ο Γιώργος Νερατζής.

Το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Γιάννη «Graphic No Jutsu» Τούσα, όπου η παλέτα πορφυρών χρωμάτων συμπληρώνει τη μουσική εμπειρία.

Οι  ΝIGHTRAGE ανακοίνωσαν επίσης τη συνεργασία τους με δύο νέους ατζέντηδες. Η Continental Touring ανέλαβε τον ρόλο του ατζέντη για την Βόρεια Αμερική, και η Metallian Productions για όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Μπορείτε να κάνετε Presave το “Euphoria Within Chaos” πατώντας ΕΔΩ ή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ingrv.es/euphoria-within-chao-14u-6?fbclid=IwAR3sTz3SQ8Nu2lKaZjwgVRXWK3XhmLXQYXdANIG1ZRXT_Xg2GMx7TZftytc

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση