Οι MENTAL CRUELTY υπογράφουν με την Century Media Records!

You are currently viewing Οι MENTAL CRUELTY υπογράφουν με την Century Media Records!

Οι Γερμανοί Blackened Deathcore MENTAL CRUELTY, ανακοινώνουν επίσημα την υπογραφή τους με την Century Media Records. Αφού η μπάντα από την Καρλσρούη έχει ήδη κάνει όνομα στην Extreme Metal σκηνή με τα τελευταία τους άλμπουμ «Purgatorium», «Inferis» και τον πρόσφατο δίσκο τους «A Hill To Die Upon», οι MENTAL CRUELTY αποφάσισαν τώρα να κάνουν το επόμενο βήμα.

Το συγκρότημα σχολιάζει την υπογραφή της συμφωνίας: «Είναι τιμή μας να ενταχθούμε στην οικογένεια της Century Media! Έχω μεγαλώσει με πολλά CM συγκροτήματα όπως οι SUICIDE SILENCE, MAYHEM, DARK FUNERAL και πολλά άλλα! Τώρα που είμαι σε θέση να συνειδητοποιήσω ότι είμαστε μέρος της ίδιας δισκογραφικής εταιρείας με κάνει απίστευτα ευγνώμων και περήφανο! Αγαπώ όλους όσους έχω γνωρίσει από την CM μέχρι στιγμής και είμαι τόσο ενθουσιασμένος να δω τι θα φέρει το μέλλον για τους MENTAL CRUELTY. Είμαστε πιο δυνατοί και βαρύτεροι από ποτέ και έτοιμοι να κάνουμε τα επόμενα μεγάλα βήματα.»

«Purgatorium» – remixed και remastered έκδοση

Ο Dennis Moll (A&R της Century Media Records) σχολιάζει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ένα από τα πιο καυτά συγκροτήματα της Extreme Metal σκηνής στο ρόστερ μας. Τα αγόρια έχουν κάνει μια απίστευτη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και ταιριάζουν τέλεια στη Century Media Records από κάθε άποψη. Με τον Jonas ως Product Manager και την καταπληκτική μας ομάδα είμαστε περισσότερο από έτοιμοι να ωθήσουμε τους MENTAL CRUELTY στο επόμενο επίπεδο! Twisting the strangle grip – won’t give no mercy!»

Παράλληλα, οι MENTAL CRUELTY ανακοινώνουν την επανακυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ τους «Purgatorium», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε remixed και remastered έκδοση στις 15 Απριλίου μέσω της Century Media Records.

Μπορείτε να ακούσετε το “Purgatorium” στο σύνολό του , στο παρακάτω βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση