Οι MASTER ανακοίνωσαν το νέο άλμπουμ «Saints Dispelled» και έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο single «Walk In The Footsteps Of Doom».

You are currently viewing Οι MASTER ανακοίνωσαν το νέο άλμπουμ «Saints Dispelled» και έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο single «Walk In The Footsteps Of Doom».

Οι βετεράνοι old school Death Metallers MASTER, του θρυλικού Paul Speckmann, ανακοίνωσαν πως μετά από έξι χρόνια είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Saints Dispelled». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2024, μέσω της Hammerheart Records, ενώ στην δημοσιότητα δόθηκε και το πρώτο single «Walk In The Footsteps Of Doom». Να αναφέρουμε πως το πολύ όμορφο artwork είναι δημιουργία του Richard Schouten (PENTAGRAM, ACROSTICHON, NAPALM DEATH, WOLVES IN THE THRONE ROOM).

Ένα από τα ιδρυτικά συγκροτήματα του Death Metal, οι Death/Thrashers MASTER με έδρα την Τσεχία, ήταν στην πρώτη γραμμή από την αρχή του είδους, όντας ένα από τα πρώτα συγκροτήματα που υιοθέτησαν ποτέ αυτό το στυλ. Τώρα σαράντα χρόνια από την ίδρυση τους και με το νέο το άλμπουμ, νούμερο δεκατέσσερα (!) στην καριέρα τους, οι τιτάνες μας προσφέρουν την συναρπαστική νέα κυκλοφορία «Saints Dispelled».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του είναι δημιουργία του Richard Schouten

Για να το αναλύσουμε: Το «Saints Dispelled», μεταφορικά και κυριολεκτικά, θα σκίσει το πρόσωπό σας, θα το ράψει και θα το διαλύσει ξανά. Καθώς, πρόκειται για μια σαρωτική και άκρως επαγγελματική παράσταση. Αυτό παρουσιάζεται όμορφα εδώ με ένα άλμπουμ που έχει πολλά να προσφέρει και αποτελεί μία ειλικρινής πρόταση, όχι μόνο για τους θαυμαστές του συγκροτήματος, αλλά και για όλους απολαμβάνουν αυτό το λυσσασμένο στυλ του old-school Death/Thrash Metal.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Destruction in June
  2. Walk in the Footsteps of Doom
  3. Saints Dispelled
  4. Minds Under Pressure
  5. Find Your Life
  6. Marred and Diseased
  7. The Wiseman
  8. The Wizard of Evil
  9. Nomads
  10. Alienation of Insanity

Μπορείτε να ακούσετε το «Walk In The Footsteps Of Doom» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση