Οι KAWIR ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ «Kydoimos» (Κυδοίμος» και κυκλοφόρησαν το νέο single «Echetlaeus».

You are currently viewing Οι KAWIR ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ «Kydoimos» (Κυδοίμος» και κυκλοφόρησαν το νέο single «Echetlaeus».

Η Soulseller Records ανακοίνωσε με υπερηφάνεια πως το νέο και ένατο συνολικά ολοκληρωμένο άλμπουμ των Pagan Black Metallers KAWIR θα έχει τίτλο «Kydoimos» (Κυδοίμος) και θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου 2024. Παράλληλα έδωσε και στην δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το πρώτο single «Echetlaeus».

Οι KAWIR αποτελούν ένα από τα πρώτα ελληνικά Black Metal σχήματα της δεκαετίας του ’90 και εξερευνούν την ελληνική μυθολογία και λογοτεχνία εδώ και 30 χρόνια με μία μοναδική προσέγγιση. Κανένα άλλο συγκρότημα δεν κατάφερε να συλλάβει την ουσία αυτών των ιστοριών, εποχών με τον ίδιο τρόπο. Το όνομα του νέου άλμπουμ προέρχεται από από τους Makhai (Μάχαι,) Αρχαίους Έλληνες δαίμονες (προσωποποιήσεις/πνεύματα) του πολέμου. Συγκεκριμένα, ο Κύδωμος αναφέρεται στην προσωποποίηση της κακοφωνίας και της αγριότητας αυτής της μάχης. Με το «Kydoimos» οι KAWIR φτάνουν σε νέα ύψη τόσο στην αδυσώπητη βαρύτητα όσο και στην επική ατμόσφαιρα!

Στους παρακάτους σύνδεσμους μπορείτε να προπαραγγείλετε το νέο δίσκο:

World: https://soulsellerrecords.bandcamp.com

America: http://soulsellerrecords.aisamerch.com

Ακούστε το νέο τραγούδι των KAWIR με τίτλο «Echetlaeus» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση