Οι Νεοζηλανδοί Thrashers JUST ONE FIX ανακοίνωσαν νέο EP «Submit Or Death» και κυκλοφόρησαν νέο single «Gods & Devils»!

You are currently viewing Οι Νεοζηλανδοί Thrashers JUST ONE FIX ανακοίνωσαν νέο EP «Submit Or Death» και κυκλοφόρησαν νέο single «Gods & Devils»!

Οι Νεοζηλανδοί Thrashers JUST ONE FIX πριν λίγες ημέρες αποκάλυψαν το πρώτο single του επερχόμενου EP τους με τίτλο «Submit Or Death» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου.

Ο τίτλο του νέου τραγουδιού της τετράδας από το Auckland είναι «Gods & Devils» και προσφέρει μία θανάσιμη δόση από Thrash Metal με αισθητική SLAYER.

Το συγκρότημα ανέφερε: «Θέλαμε να προσφέρουμε στον κόσμο κάτι που θα ήταν τόσο ανηλεές όσο οι μοναρχίες ή οι θρησκτευκές κάστες που συνεχώς επιβάλλονται στον κόσμο εδώ και χιλιάδες χρόνια».

Το EP αποτελείται από έξι τραγούδια και είναι η πρώτη στούντιο δουλειά τους από το 2014 και το άλμπουμ «Let Them Hate…So Long As They Fear» και το πρώτο με τον νέο ντράμερ τους Ross Curtain (ex-ENOCH & SILENT TORTURE).

Με τρία ολοκληρωμένα άλμπουμ και αρκετά live shows στη φαρέτρα τους, η εξέλιξη της μπάντας ήταν από τις αρχικές Groove / Thrash ρίζες να εντάξουν στοιχεία Death και Doom και να γίνουν τελικά γνωστοί σε όλο τον κόσμο εξαιτίας των συμμετοχών τους σε συλλογές.

Οι εξαιρετικές τους επιδόσεις στα live και η ικανότητά τους να οδηγούν στα άκρα τους θεατές τους έφεραν σε θέση να κάνουν εμφανίζονται ως guests σε shows των SEPULTURA, MEGADETH. DEATH ANGEL, KORN, HELLYEAH, FEAR FACTORY, BULLET FOR MY VALENTINE και πολλών άλλων.

Line-up:
Riccardo Ball – Vocals
Sharne Scarborough – Guitars
Ant Ward – Bass
Ross Curtain – Drums

Links:
https://linktr.ee/justonefix

Αφήστε μια απάντηση