Οι JUDAS PRIEST μοιράζονται το νέο τους single, «The Serpent And The King» από το επερχόμενο άλμπουμ «Invincible Shield»!

You are currently viewing Οι JUDAS PRIEST μοιράζονται το νέο τους single, «The Serpent And The King» από το επερχόμενο άλμπουμ «Invincible Shield»!

Οι JUDAS PRIEST κυκλοφόρησαν το «The Serpent And The King», την τελευταία πρόταση από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Invincible Shield», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου μέσω της Sony Records. Το τραγούδι βλέπει τους JUDAS PRIEST στα καλύτερά τους, με αυτό που είναι αναμφίβολα το πιο fist pumping κομμάτι του άλμπουμ. Το συγκρότημα παρουσίαζε αποσπάσματα του τραγουδιού στα κοινωνικά δίκτυα για πάνω από ένα μήνα, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς του.

Οι JUDAS PRIEST θα ξεκινήσουν παγκόσμια περιοδεία, με το ευρωπαϊκό σκέλος να ξεκινάει στη Γλασκώβη στις 11 Μαρτίου 2024 και στη συνέχεια στη Βόρεια Αμερική τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Τα τελευταία 50 χρόνια οι JUDAS PRIEST έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο και έχουν εμφανιστεί ως headliners στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου. Με την εξέλιξη της μουσικής και των ζωντανών τους εμφανίσεων ήρθε επίσης μια ισχυρή μοναδική ταυτότητα, μια εμφάνιση που καθόρισε το συγκρότημα και επηρέασε τις μελλοντικές γενιές των Metal συγκροτημάτων σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο ο θρύλος των JUDAS PRIEST συνεχίζει να μεγαλώνει. Το 2022 εισήχθησαν στο Rock & Roll Hall of Fame και ολοκλήρωσαν μια sold-out επαναπρογραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη της 50ης επετείου τους. Καθώς οδεύουμε προς το 2024, οι JUDAS BRIEST συνεχίζουν να διατηρούν το στέμμα τους ως ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Panic Attack
 2. The Serpent and the King
 3. Invincible Shield
 4. Devil in Disguise
 5. Gates of Hell
 6. Crown of Horns
 7. As God Is My Witness
 8. Trial by Fire
 9. Escape from Reality
 10. Sons of Thunder
 11. Giants in the Sky

Μπορείτε να ακούσετε το «The Serpent And The King» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση