Ο Joey De Maio των MANOWAR στην Αθήνα για τις ηχογραφήσεις του τραγουδιού «The Revenge Of Odysseus», σε συνεργασία με Κώστα-Κωνσταντίνο Καζάκο και Σάκη Τολή απο ROTTING CHRIST!!!

You are currently viewing Ο Joey De Maio των MANOWAR στην Αθήνα για τις ηχογραφήσεις του τραγουδιού «The Revenge Of Odysseus», σε συνεργασία με Κώστα-Κωνσταντίνο Καζάκο και Σάκη Τολή απο ROTTING CHRIST!!!

Ο ηγέτης των MANOWAR Joey De Maio βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Αθήνα για τις ηχογραφήσεις μιας αφήγησης που θα εμπεριέχεται στο τραγούδι «The Revenge Of Odysseus». Οι Manowar θα παρουσιάσουν το «The Revenge Of Odysseus» (εμπνευσμένο από την «Οδύσσεια»), ως φυσική συνέχεια του κλασσικού «Achilles, Agony and Ecstasy in Eight Parts» μέσα από το “The Triumph Of Steel” που κλείνει τα 30 χρόνια ύπαρξης.

Το εν λόγω τραγούδι θα εμπεριέχεται στο επερχόμενο άλμπουμ των Αμερικανών και θα έχει ως αφηγητές τους σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς, Κώστα και Κωνσταντίνο Καζάκο, οι οποίοι υποδύθηκαν τον Οδυσσέα και τον Τηλέμαχο αντίστοιχα. Τίμησαν το ομηρικό έπος καθώς το απέδωσαν σε Αρχαία Ελληνικά. Την μετάφραση/μεταφορά απο τα αγγλικά στα αρχαία Ελληνικά έκανε ο Σάκης Τολής των ROTTING CHRIST, ο οποίος συμμετείχε στην όλη διαδικασία!

Δείτε κάποιες σκηνές πίσω απο τις κάμερες, στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση