Οι IOTUNN κυκλοφορούν το «Access All Worlds – An Acoustic Voyage»!

You are currently viewing Οι IOTUNN κυκλοφορούν το «Access All Worlds – An Acoustic Voyage»!

Οι Δανοί IOTUNN έδωσαν στη δημοσιότητα το «Access All Worlds – An Acoustic Voyage», ένα ακουστικό και περιπετειώδες ταξίδι μέσα από το άλμπουμ «Access All Worlds», το οποίο κυκλοφόρησε στις 26 Φεβρουαρίου του 2021 μέσω της Metal Blade Records.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Bjørn Wind Andersen

Η μπάντα σχολιάζει: «Είχαμε μια απίστευτη εμπειρία τον τελευταίο χρόνο μετά την κυκλοφορία του ‘Access All Worlds’ με τον τεράστιο αριθμό υποστήριξης που μας ήρθε από όλο τον κόσμο, οπότε θέλαμε να γιορτάσουμε τη συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του άλμπουμ με κάτι μοναδικό. Πέρυσι κυκλοφορήσαμε ένα ακουστικό live medley βίντεο και λάβαμε έναν σωρό αιτήματα να το κυκλοφορήσουμε για ψηφιακό κατέβασμα και streaming. Κάποιοι από εσάς μας γράψατε ότι αυτό ήταν ο τρόπος σας για να εισχωρήσετε στο άλμπουμ μας και αυτό μας ενέπνευσε να το πράξουμε απλά κάνοντας μια κοσμική και περιπετειώδη διασκευή του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε την επίσημη κυκλοφορία του ‘Access All Worlds – An Acoustic Voyage’ και ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας!»

Διαβάστε την δισκοκριτική του THEGALLERY.GR αναφορικά με το «Access All Worlds» στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://thegallery.gr/el/iotunn-access-all-worlds/

Μπορείτε να ακούσετε το «Access All Worlds – An Acoustic Voyage» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση