Οι IN FLAMES κυκλοφόρησαν την ψηφιακή-ειδική έκδοση του άλμπουμ «Foregone» μαζί με το νέο single «Become One»!

You are currently viewing Οι IN FLAMES κυκλοφόρησαν την ψηφιακή-ειδική έκδοση του άλμπουμ «Foregone» μαζί με το νέο single «Become One»!

Για τον εορτασμό της πρώτης επετείου του τελευταίου στούντιο άλμπουμ τους, «Foregone», οι Σουηδοί Melodic Death Metallers IN FLAMES κυκλοφόρησαν μια ψηφιακή bonus έκδοση του «Foregone». Η επετειακή έκδοση αυτού του άλμπουμ συνοδεύεται από εναλλακτικό artwork ενώ περιλαμβάνει και ένα νέο bonus κομμάτι, το «Become One».

Η μπάντα δηλώνει: «Το ‘Foregone’ ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος δίσκος για να φτιαχτεί και μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για το συγκρότημά μας. Συνήθως δεν μας περισσεύει επιπλέον υλικό, αλλά αυτή τη φορά είχαμε το ‘Become One’ και θέλουμε να το μοιραστούμε με όλους σας. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!!! Τα λέμε στο δρόμο!»

Οι IN FLAMES πρόκειται να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για μια ανοιξιάτικη headlining περιοδεία με special guests τους GATECREEPER και CREEPING DEATH. Το skull crushing lineup θα ξεκινήσει την εξόρμηση του την 1η Μαΐου στο Portland, ME και θα την ολοκληρώσει στις 26 Μαΐου στο Dallas, TX.

Σχολιάζοντας την περιοδεία, ο τραγουδιστής Anders Fridén λέει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε αυτές τις δύο φοβερές μπάντες, τους GATECREEPER και CREEPING DEATH, σε αυτή την περιοδεία. Προβλέπω μια βραδιά με τεράστια riffs, blast beats, head banging, mosh pitting, κόσμο που θα χάσει το μυαλό του και πολλά άλλα. Ελάτε μαζί μας, ας περάσουμε καλά!!!»

Ο frontman των GATECREEPER Chase Mason προσθέτει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα περιοδεύσουμε με τους IN FLAMES. Είμαστε οπαδοί εδώ και πολύ καιρό και μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε και να παίξουμε με το συγκρότημα το περασμένο καλοκαίρι. Οι IN FLAMES έχουν επηρεάσει σημαντικά το νεότερο υλικό μας και το να βγούμε στο δρόμο μαζί τους είναι το ιδανικό σενάριο για εμάς.»

Ημερομηνίες περιοδείας:

05/01 Portland, ME @ State Theatre
05/02 Hampton Beach, NH @ Hampton Beach Casino Ballroom
05/03 Brooklyn, NY @ Warsaw
05/04 Wilmington, DE @ The Queen
05/05 Norfolk, VA @ The Norva
05/07 Charleston, SC @ Charleston Music Hall
05/08 Greensboro, NC @ Piedmont Hall
05/09 Atlanta, GA @ Buckhead
05/10 Daytona, FL @ Rockville
05/12 Huntsville, AL @ Mars Music Hall
05/14 Nashville, TN @ Marathon Music Works
05/16 Pittsburgh, PA @ Mr. Small’s Theatre
05/17 Buffalo, NY @ The Town Ballroom
05/18 Columbus, OH @ Sonic Temple
05/19 Milwaukee, WI @ Milwaukee Metal Fest
05/21 Detroit, MI @ St. Andrews
05/22 St. Louis, MO @ The Hawthorn
05/23 Oklahoma City, OK @ Diamond Ballroom
05/24 Austin, TX @ Emo’s
05/25 Houston, TX @ House of Blues
05/26 Dallas, TX @ House of Blues

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Become One» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση