Οι IMPERIAL TRIUMPHANT θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Spirit of Ecstasy» τον Ιούλιο.

You are currently viewing Οι IMPERIAL TRIUMPHANT θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Spirit of Ecstasy» τον Ιούλιο.

Το πειραματικό metal σχήμα IMPERIAL TRIUMPHANT, ανακοίνωσε το νέο του full-length άλμπουμ «Spirit of Ecstasy», που θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου μέσω της Century Media Records. Για να γιορτάσει την ανακοίνωση του άλμπουμ, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της single «Maximalist Scream» με τη συμμετοχή του Denis «Snake» Bélanger των VOIVOD.

«Ατμόσφαιρες γεμάτες με μυστηριώδη προέλευση. Ιερές τελετές μετάβασης και τρομερές γνώσεις οδηγούν σε θαύματα μηχανικής,» δηλώνουν οι IMPERIAL TRIUMPHANT. «Συγκεντρώνοντας τη μάζα σε έναν πεπερασμένο ορίζοντα όλοι οι δρόμοι ταξιδεύουν στη δυαδικότητα. Θολή είναι η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης καθώς η τελευταία κραυγή της αλήθειας καταστρέφεται από το κακό που είναι τόσο γκροτέσκο. Μεταμορφώνεται σε έναν μοναχικό καβαλάρη που ταξιδεύει στο απαγορευμένο σκοτάδι…» .

Το «Spirit of Ecstasy» ακολουθεί τα προηγούμενα LPs της μπάντας «Alphaville» του 2020, «Vile Luxury» του 2018 και πιο πρόσφατα τον ζωντανό δίσκο του 2021, «An Evening With Imperial Triumphant», ο οποίος ηχογραφήθηκε στο περίφημο Slipper Room της Νέας Υόρκης.

Ακριβώς όπως και οι προκάτοχοι του, το άλμπουμ περιλαμβάνει μια πλειάδα ειδικών καλεσμένων, όπως ο Kenny G στο σοπράνο σαξόφωνο, ο Max Gorelick στην κιθάρα, ο Snake στα φωνητικά, ο Alex Skolnick στην κιθάρα, ο Trey Spruance στην κιθάρα, η Andromeda Anarchia με τις χορωδίες, η Sarai Woods με τις χορωδίες, η Yoshiko Ohara στα φωνητικά, ο J. Walter Hawkes στο τρομπόνι, Ben Hankle στην τρομπέτα, Percy Jones στο μπάσο, SEVEN)SUNS στα έγχορδα, Colin Marston στα τύμπανα Simmons και στο Youtube, και Jonas Rolef στα φωνητικά.

Λίστα κομματιών:

  1. Chump Change
  2. Metrovertigo
  3. Tower of Glory, City of Shame
  4. Merkurius Gilded
  5. Death on a Highway
  6. In the Pleasure of their Company
  7. Bezumnaya
  8. Maximalist Scream

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Maximalist Scream» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση