Οι i HELVETE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Yksi Yhteinen Yhteiskunta» & βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι.

You are currently viewing Οι i HELVETE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Yksi Yhteinen Yhteiskunta» & βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι.

Το φινλανδικό Extreme Metal σχήμα i HELVETE, κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ «Yksi Yhteinen Yhteiskunta» μέσω της Inverse Records. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ. Το βίντεο ανακοινώνει την ατζέντα του concept άλμπουμ: η σύγχρονη κοινωνία έχει φτάσει στο τέλος του δρόμου, ήρθε η ώρα για τους ανέμους της αλλαγής και δεν μπορούν όλοι να επιβιώσουν.

Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Aleksi Mäkelä, σχολιάζει σχετικά με το νέο άλμπουμ: «Για το δεύτερο άλμπουμ μας, θέλαμε έναν ήχο όσο το δυνατόν πιο αυθεντικό. Στις ηχογραφήσεις, προσπαθήσαμε να βρούμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τους ήχους και τα εφέ, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να κάνουμε, για παράδειγμα, reamping. Επιπλέον, τα κομμάτια του βιολιού, του ακορντεόν και του πιάνου ηχογραφήθηκαν με τη βοήθεια session μουσικών. Επομένως, τα εικονικά όργανα δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου σε αυτόν τον δίσκο. Τα μέτρα αυτά αποδείχθηκε ότι λειτούργησαν σωστά και το άλμπουμ έχει έναν αυθεντικό, ακατέργαστο και μαζικό ήχο.»

Ο Mäkelä προσθέτει για το νέο τραγούδι: «Το ‘Yksi Yhteinen Yhteiskunta’ αναπτύσσεται συνεχώς. Θα υπάρχουν όλο και περισσότερα όργανα και ο ρυθμός αυξάνεται όσο προχωράει. Αυτό το τραγούδι δεν περιέχει φωνητικά. Είναι μια ομιλία – ή στην πραγματικότητα το μανιφέστο του κινήματός μας.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Yksi yhteinen yhteiskunta
  2. KKK
  3. Uuden ajan ABC
  4. Yhdestoista hetki
  5. Paratiisi
  6. Suuri puhdistus
  7. Valittu kansa
  8. V niin kuin vallankumou

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Yksi Yhteinen Yhteiskunta» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση