Το ελληνικό Symphonic Metal σχήμα HORRORGRAPHY υπογράφει με τη Wormholedeath, για την κυκλοφορία του άλμπουμ «A Knight’s Tale».

You are currently viewing Το ελληνικό Symphonic Metal σχήμα HORRORGRAPHY υπογράφει με τη Wormholedeath, για την κυκλοφορία του άλμπουμ «A Knight’s Tale».

Το ελληνικό Symphonic Metal σχήμα HORRORGRAPHY, ένωσε τις δυνάμεις του με την Wormholedeath για την ανακοίνωση του επερχόμενου άλμπουμ του, «A Knight’s Tale», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2024.

«Μετά από 2 χρόνια δημιουργικής έμπνευσης, προσωπικής αναζήτησης, ομαδικής εργασίας, διαφωνιών και βελτίωσης, είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Wormholedeath που ανέλαβε το νέο άλμπουμ των HORRORGRAPHY – ‘A Knight’s Tale’. Το άλμπουμ βασίζεται στο γνωστό ποίημα ‘A Knight’s Tale’ του Geoffrey Chaucer και όλα τα κομμάτια είναι εμπνευσμένα από την ατμόσφαιρα και την ιστορία αυτής της εποχής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Snowy Shaw για τη συμμετοχή του στο κομμάτι ‘Prison’ καθώς με τη φωνή του έδωσε τη μοναδικότητα που χρειαζόμασταν. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Throne από τους HOR για τη συμμετοχή του στα Black φωνητικά μέρη που βοήθησαν στην επίτευξη της Doom και Horror ατμόσφαιρας που θέλαμε. Ευχαριστούμε επίσης τον Max Enix για τη βοήθεια και την καθοδήγησή του σε όλα.»

Οι HORROGRAPHY, που ιδρύθηκαν από τον Dimons Night, επίσης γνωστό ως Δημήτρη Σακκά, το 2017, έχουν μαγέψει το κοινό με τα σκοτεινά και ατμοσφαιρικά μουσικά τους μωσαϊκά, βυθίζοντας τους ακροατές στα βάθη του θεατρικού τρόμου. Η μοναδική τους σύντηξη Symphonic Metal κοσμείται με ορχηστρικά στοιχεία, διαθέτοντας στοιχειωμένες χορωδίες και τη μεγαλειώδη παρουσία κλασικών μουσικών.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των HORRORGRAPHY, είναι η στιχουργική τους δεινότητα, αντλώντας έμπνευση από μυθολογίες και φανταστικά πλάσματα. Με δύο αξιόλογα άλμπουμ ήδη στο ενεργητικό τους, το συγκρότημα πρόκειται να μαγέψει το κοινό για άλλη μια φορά με το «A Knight’s Tale», ένα έργο εμπνευσμένο από το διαχρονικό λογοτεχνικό έργο του Geoffrey Chaucer.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Reputation and Honour (Intro)
  2. Prison
  3. Theseus
  4. Palamon
  5. Destiny
  6. Fate
  7. Under the Sun
  8. The Morning Gray
  9. The End

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser του άλμπουμ παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση