Οι HEILUNG κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Anoana».

You are currently viewing Οι HEILUNG κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Anoana».

Στις 22 Ιουνίου, οι HEILUNG, παρουσίασαν το «Anoana», το πρώτο single του επερχόμενου άλμπουμ τους «Drif», συνοδευόμενο από ένα μοναδικό μουσικό βίντεο. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 19 Αυγούστου μέσω της Season Of Mist.

Οι HEILUNG σχολιάζουν σχετικά με το βίντεο: «Στο ‘Anoana’, ο ακροατής έχει την ευκαιρία να εντρυφήσει σε μια συλλογή πιθανών κωδικοποιημένων ξορκιών από τη Μεταναστευτική Περίοδο και να πάρει ένα άγγιγμα μαγείας από τον Μεσαίωνα. Η πρόθεση του κομματιού είναι να επανασυνδεθεί παιχνιδιάρικα με μια γλώσσα ξορκιών μιας περιόδου όπου ο Βορράς ήταν πλουσιότερος σε χρυσό από οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Οι πρόγονοί μας κατά πάσα πιθανότητα απολάμβαναν μια εποχή μεγάλης ευημερίας και ίσως μας κάνει να ξανασκεφτούμε πόσο σκοτεινές ήταν πραγματικά αυτές οι εποχές.»

Το «Drif» έχει υποστεί mastering σε σημαντικά χαμηλότερη ένταση από τις περισσότερες σύγχρονες κυκλοφορίες για να επιτευχθεί μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, βαθύτερο lowend, διαφανή περάσματα και ευρύτερη στερεοφωνική εικόνα. Αν θέλετε να το ακούσετε πιο δυνατά, ανεβάστε την ένταση σε ένα κατάλληλο ηχείο.

HEILUNG σημαίνει «θεραπεία» στη γερμανική γλώσσα και αυτό περιγράφει επίσης τον πυρήνα του ήχου του συγκροτήματος. Ο ακροατής υποτίθεται ότι πρέπει να μείνει ήρεμος και σε μια χαλαρή κατάσταση μετά από ένα μαγικό μουσικό ταξίδι που είναι μερικές φορές ταραχώδες.

Οι HEILUNG φτάνουν πολύ πίσω στο χρόνο, στη βορειοευρωπαϊκή εποχή του σιδήρου και την περίοδο των Βίκινγκς, για να δημιουργήσουν την ηχητική τους εμπειρία. Η μπάντα χρησιμοποιεί πολλά μέσα στα τραγούδια της: από τρεχούμενο νερό μέσω ανθρώπινων οστών, ανακατασκευασμένα σπαθιά και ασπίδες μέχρι αρχαία τύμπανα με σκελετό καθώς και χάλκινα δαχτυλίδια. Είναι δύσκολο να κατηγοριοποιήσεις μια μπάντα που χρησιμοποιεί μια τέτοια ποικιλία επιρροών, παραδόσεων και οργάνων για να δημιουργήσει καθηλωτικά ηχοτοπία. Έτσι, η μπάντα έχει περιγράψει τη δική της μουσική ως «ενισχυμένη ιστορία» για να ταιριάζει στους ήχους της.

Λίστα κομματιών:

  1. Asja
  2. Anoana
  3. Tenet
  4. Urbani
  5. Keltentrauer
  6. Nesso
  7. Buslas Bann
  8. Nikkal
  9. Marduk

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Anoana» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση