Ο μπασίστας και τραγουδιστής των FLESHGOD APOCALYPSE Paolo Rossi αποχώρησε από το συγκρότημα!

You are currently viewing Ο μπασίστας και τραγουδιστής των FLESHGOD APOCALYPSE Paolo Rossi αποχώρησε από το συγκρότημα!

Ο Paolo Rossi, μπασίστας και τραγουδιστής των FLESHGOD APOCALYPSE αποχώρησε από το συγκρότημα. Ο Rossi ήταν ιδρυτικό μέλος της μπάντας απο το 2007 και παρέμεινε μαζί τους έως και το 2023 όταν η μπάντα αποφάσισε να κάνει διάλειμμα. Μετά απο αυτό το διάλειμμα, ο Rossi τους ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει καθώς επέλεξε να αναζητήσει μία πιο σταθερή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι FLESHGOD APOCALYPSE θα συνεχίσουν ως πεντάδα με τραγουδιστή τον Francesco Paoli ο οποίος θα παίζει και μπάσο παράλληλα, ενώ η Veronica Bordacchini θα καλύπτει τα καθαρά φωνητικά.

«Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα έρθει αυτή η στιγμή, μετά από 20 χρόνια φιλίας και συνεργασίας, ο Paolo αποφάσισε να αλλάξει μονοπάτι στη ζωή του και να αποχωρήσει από τη μπάντα.

Η πανδημία αποδείχτηκε πολύ σκληρή δοκιμασία για όλους μας, ειδικά για τους μουσικούς. Αφού έκανε τα πάντα για να παραμείνει στη μουσική βιομηχανία χωρίς εκπτώσεις, ο Paolo βρήκε τελικά άλλη δουλειά, εκτός μουσικής, που είναι μια σπουδαία ευκαιρία για αυτόν και του παρέχει σταθερότητα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

«Όταν επιστρέψαμε στην κανονικότητα και ξεκινήσαμε να παίζουμε πάλι ζωντανά, αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες προσπαθώντας να συνδυάζουμε τη δουλειά του με το πρόγραμμα της περιοδείας. Ο Paolo προσπάθησε σκληρά αυτά τα χρόνια να τα συνδυάσει. Μάλιστα χρησιμοποιήσαμε προσωρινά τις υπηρεσίες του Ludovico Cioffi (DELAIN), τον οποίον ευχαριστούμε πολύ αλλά δυστυχώς αυτές οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες για να πετύχει το πείραμα

«Έτσι, πήρε τη σκληρή απόφαση να αποχωρήσει από τη μπάντα. Θα παραμείνει βεβαίως μέρος της οικογένειάς μας. Προχωρώντας, θα παραμείνουμε πεντάδα με τον Francesco να αναλαμβάνει ρόλο μπασίστα και τη Veronica να κάνει όλα τα καθαρά φωνητικά. Υποστηρίζουμ την απόφασή του και σας καλούμε όλους να του ευχηθείτε καλή επιτυχία σε ΄ό,τι κάνει».

«Ο Paolo θα είναι πάντα δίπλα μας και δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα χωρίς τη συνεισφορά του. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη και θα σας δούμε όλους στις εμφανίσεις μας»

Εμε΄ίς ως THE GALLERY, θέλουμε να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στον Paolo Rossi σε οτιδήποτε αποφασίσει να κάνει στην ζωή του απο δω και πέρα…

Αφήστε μια απάντηση