Οι ENSLAVED επανακυκλοφορούν το demo του 1992 «Yggdrasill», σε CD και βινύλιο.

You are currently viewing Οι ENSLAVED επανακυκλοφορούν το demo του 1992 «Yggdrasill», σε CD και βινύλιο.

Σε συνεργασία με την By Norse Music (η εταιρεία του Ivar Bjørnson), οι ENSLAVED θα κυκλοφορήσουν το demo του 1992 «Yggdrasill» σε πλήρως remastered επανέκδοση σε digipack CD με 12σέλιδο booklet και σε μια πολύ περιορισμένη σε 300 αριθμημένες στο χέρι έγχρωμες 12″ εκδόσεις βινυλίου με A-side/B-side effect στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο Ivar Bjørnson σχολιάζει: «Για μια μπάντα που φαινομενικά έχει εμμονή με τις έννοιες των ριζών και ό,τι πηγάζει από αυτές – ναι, αυτοί είμαστε εμείς – το ‘Yggdrasill’ είναι ο εκρηκτικός σπόρος, το αχαλίνωτο άλφα και το Παν από το οποίο πηγάζουν όλα όσα κάνουμε και δεν κάνουμε σήμερα. Είναι μια κυκλοφορία για την οποία είμαι πάρα πολύ περήφανος και τρέφω απέραντη τρυφερότητα. Το νεανικό αγνό πάθος για τη μουσική, η περιφρόνηση για οποιουσδήποτε αντιληπτούς κανόνες και δόγματα – προσπαθώ να το αφήσω να εμπνεύσει ό,τι κάνουμε μέχρι σήμερα, όσο διαφορετικοί και αν ακουγόμαστε ή δεν ακουγόμαστε. Το να καταφέρω επιτέλους να το κυκλοφορήσω αυτό με τον κατάλληλο τρόπο μέσω της By Norse Music, της εταιρείας που έχω και διευθύνω με τους καλύτερους φίλους μου – τώρα αυτό είναι πραγματικά ένα τεράστιο ορόσημο για μένα.»

Διαθέτει και τα πέντε τραγούδια από το ντέμο συν το bonus κομμάτι «Enslaved» και στις δύο μορφές. Η διάταξη του βινυλίου και του CD διαθέτουν ένα ενημερωτικό ένθετο με σημειώσεις από τους Grutle Kjellson και Ivar Bjørnson, που παρέχουν μια ιστορική ματιά στη μουσική, αρχειακές φωτογραφίες από την περίοδο και πλήρεις στίχους.

Λίστα κομματιών:

  1. Heimdallr
  2. Allfadr Odinn
  3. Hal Valr
  4. Niunda Heim
  5. Resound Of Gjallarhorn
  6. Enslaved (Bonus Track)

Αφήστε μια απάντηση