Οι DEPRESSIVE WITCHES υπογράφουν με την Wormholedeath.

You are currently viewing Οι DEPRESSIVE WITCHES υπογράφουν με την Wormholedeath.

Το γαλλικό Black Metal ντουέτο DEPRESSIVE WITCHES, υπέγραψε συμβόλαιο με την Wormholedeath για το άλμπουμ τους «Distant Kingdoms», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου 2022.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το άλμπουμ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε αυτό το νέο άλμπουμ, το οποίο είναι το τέλειο μείγμα των κύριων επιρροών μας: Black’n’Roll, Heavy Metal και Classic Rock. Η μουσική υπηρετεί τέλεια το θέμα του άλμπουμ, το οποίο επικεντρώνεται στην επικότητα, τις μάχες και την εξερεύνηση νέων κόσμων, όπως κάναμε και για τη σύνθεση των τραγουδιών. Το ‘Distant Kingdoms’ είναι ένα Black Metal άλμπουμ με τόσες πολλές επιρροές, πραγματικά σπάνιο σε αυτό το είδος. Κρατήσαμε τον punky ήχο μας και τον αναμείξαμε με folk μελωδίες, πάντα με αυτό το ‘in your face’ στυλ, γι’ αυτό οι οπαδοί λάτρεψαν το πρώτο άλμπουμ. Θεωρούμε ότι το να είμαστε μια ντουέτο μπάντα είναι ένας έντονος και οικείος τρόπος να παίζεις μουσική και όχι μια μείωση της ποικιλομορφίας του ήχου, οπότε δεν φοβόμαστε να αναμειγνύουμε κάθε ήχο που αγαπάμε.»

Ακόμα και αν είναι μόνο δύο μουσικοί επί σκηνής, δεν αφήνουν τίποτα πίσω τους και μπορούν να γεμίσουν τον χώρο με τον ογκώδη ήχο και τη δυναμική τους ενέργεια.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Thomas Ewerhard

Οι DEPRESSIVE WITCHES σχηματίστηκαν το 2018 στην Πικαρδία της Γαλλίας από τα αδέρφια Sick Bab (Baptiste Robert) στα φωνητικά και την κιθάρα, και Torvuus (Paul Robert) στις κιθάρες και τα ντραμς. Συνδεδεμένοι τόσο με το αίμα όσο και με το πάθος τους για το Black και Extreme Metal, η δημιουργία μουσικής μαζί ήταν φυσικό. Το 2021, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Bad Flask», το οποίο ακουμπούσε έντονα στις παραδοσιακές Black Metal επιρροές του ντουέτου και περιείχε στιχουργικά θέματα που περιστρέφονταν γύρω από τη μαγεία, τις κατάρες και τους επικούς αγώνες. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε από τους Jonas Sanders & Ivan Houben, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν από τον Jonas Sanders στο Blackout Studio, στις Βρυξέλλες.

Το 2022 γίνεται μάρτυρας ενός νέου άλμπουμ από το συγκρότημα, το «Distant Kingdoms», του οποίου η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν και πάλι από τον Jonas Sänders. Το 2022 γίνεται μάρτυρας ενός νέου άλμπουμ από το συγκρότημα, το «Distant Kingdoms», του οποίου η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν και πάλι από τον Jonas Sänders. Σε αντίθεση με το πρώτο άλμπουμ, αποτίει φόρο τιμής στις ροκ επιρροές του και περιέχει περισσότερα σόλο και καθαρά φωνητικά. Μια ανωμαλία στη Black Metal σκηνή, είναι ένα μείγμα από Black Metal, Punk, Heavy Metal, χαρούμενα & σκοτεινά riffs, όπως το Black’n’Roll αλλά πιο γιορτινό και επικό. Στιχουργικά εξετάζει περιπέτειες, μαγικές μάχες/πόλεμο και υψηλή φαντασία που εμπνέεται από RPG video games με μεσαιωνικά θέματα, φύση και μαύρη μαγεία.

Λίστα κομματιών:

  1. Distant Kingdoms
  2. In the Hall of the Sleeping King
  3. Oh My Dear Wyvern
  4. Wizard! Open the Gates!
  5. Pit of Goblins
  6. Tonight I Will Hide My Heart in Space
  7. Forgotten Icebergs
  8. Cancel your Wedding and Fuck the Witch
  9. A Land to Lead

Αφήστε μια απάντηση