Οι DEPRESSED MODE κυκλοφόρησαν την επανεκτέλεση του «Suffer In Darkness».

You are currently viewing Οι DEPRESSED MODE κυκλοφόρησαν την επανεκτέλεση του «Suffer In Darkness».

Η φινλανδική Symphonic Doom/Death Metal μπάντα DEPRESSED MODE, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της EP «Words Of Death» αργότερα μέσα στο 2023 μέσω της Inverse Records. Το πρώτο single «Suffer In Darkness» είναι μια επαναηχογραφημένη έκδοση από το άλμπουμ «Ghost Of Devotion» (Firedoom Music, 2007). Τα γυναικεία φωνητικά αυτή τη φορά ερμηνεύει η Gogo Melone (AEONIAN SORROWS, CLOUDS).

Ο Otto Salonen σχολιάζει: «Το ‘Suffer In Darkness’ ήταν ένα από τα πρώτα κομμάτια των DEPRESSED MODE. Ήταν κάτι που δημιούργησε τον ήχο για το συγκρότημα και από τότε προσπαθώ να αναδημιουργήσω την ατμόσφαιρα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αποφασίσαμε να ξαναηχογραφήσουμε αυτό το τραγούδι, και επειδή πάντα ένιωθα ότι το τραγούδι δεν είναι ολοκληρωμένο με τις ενορχηστρώσεις του. Τώρα είχα το χρόνο και τα εργαλεία για να δημιουργήσω ξανά την ατμόσφαιρα, και τώρα είναι ενισχυμένη. Προσλάβαμε και πάλι τον πρώην ντράμερ μας Marko Tommila για να παίξει ντραμς για όλο το EP, και αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που ηχογραφήθηκε εκ νέου.»

Οι DEPRESSED MODE σχηματίσθηκαν το 2005 από τον συνθέτη Otto Salonen. Υπέγραψε συμβόλαιο με την Firebox Records για δύο άλμπουμ το 2006. Το πρώτο άλμπουμ «Ghosts Of Devotion» κυκλοφόρησε το 2007 και έλαβε πολύ καλές κριτικές σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Το δεύτερο άλμπουμ «…For Death» που κυκλοφόρησε το 2009, ήταν ένα βήμα πιο κοντά στο Symphonic Death/Doom Metal, με πολύ καλές κριτικές επίσης.

Ο Otto Salonen ξεκίνησε τη σύνθεση του τρίτου άλμπουμ των DEPRESSED MODE τον Ιανουάριο του 2020. Η σύνθεση για το νέο άλμπουμ αποτελείται από τους Otto Salonen, Teemu Heinola, Henri Hakala και Iiro Aittokoski. Η Veronica Bordacchini από τους FLESHGOD APOCALYPSE ανέλαβε τα γυναικεία φωνητικά για αυτό το άλμπουμ, του οποίου η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στο Ansa Studio από τους Teemu Heinola και Otto Salonen κατά τη διάρκεια του 2021.

Το φθινόπωρο του 2021 οι DEPRESSED MODE υπέγραψαν συμβόλαιο με την Inverse Records για το τρίτο άλμπουμ με τίτλο «Decade Of Silence». To mastering του άλμπουμ έγινε από τον Mika Jussila στα Finnvox Studios του Ελσίνκι και κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου 2022.

Λίστα κομματιών:

  1. Suffer in Darkness
  2. Dead & Living
  3. Tunnel of Pain
  4. Words of Silence
  5. She’s Frozen

Μπορείτε να ακούσετε την επανεκτέλεση του «Suffer In Darkness» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση