Οι DELAIN παρουσιάζουν τη νέα τους τραγουδίστρια & κυκλοφορούν το νέο τους single «The Quest And The Curse».

You are currently viewing Οι DELAIN παρουσιάζουν τη νέα τους τραγουδίστρια & κυκλοφορούν το νέο τους single «The Quest And The Curse».

Οι DELAIN, το πνευματικό παιδί του keyboardίστα, ιδρυτή και κύριου συνθέτη Martijn Westerholt, επιστρέφουν με όλη τους τη δύναμη, παρουσιάζοντας την καινούρια σύνθεση της μπάντας, με την καταπληκτική Diana Leah ως την νέα τους τραγουδίστρια! Η δυναμική, σπαρακτική φωνή της ταιριάζει απόλυτα με το στυλ της μπάντας και προσθέτει μια νέα δύναμη στον ήχο τους.

Επανεντάσσονται και ενισχύουν τη συνέχεια του συγκροτήματος ο αρχικός κιθαρίστας Ronald Landa και ο αρχικός ντράμερ Sander Zoer, ενώ τα νέα μέλη Diana και ο μπασίστας Ludovico Cioffi συνεχίζουν την εξέλιξη του ήχου του συγκροτήματος. Το κορυφαίο Symphonic Metal σχήμα ξεκινάει την επόμενη εποχή του, δημιουργώντας την τέλεια συμβίωση δοκιμασμένων δυνάμεων και νέων επιρροών.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Jun Yrlund (Darkgrove Design)

Το νέο single της μπάντας, «The Quest and the Curse», το οποίο κυκλοφόρησε εχθές μέσω της Napalm Records, εφαρμόζει όλα τα παραπάνω με εντυπωσιακό τρόπο. Τα βομβαρδιστικά riffs που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μπάντας, οι πλούσιες ενορχηστρώσεις, στοιχεία από κινηματογραφική μουσική, metal, pop, electronic και πολλά άλλα σηματοδοτούν ένα αμάλγαμα του παλιού και του νέου και χτίζουν το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της μπάντας.

Όπως αναφέρει ο Martijn Westerholt: «Το μέλλον των DELAIN προδιαγράφεται λαμπρό!»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «The Quest And The Curse» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση