Οι DEFEATED SANITY υπογράφουν με τους Season Of Mist.

You are currently viewing Οι DEFEATED SANITY υπογράφουν με τους Season Of Mist.

Οι DEFEATED SANITY έχουν μια μακρά και αιματηρή ιστορία. Το demo τους του 1996, «Devoured By The Black», δημιουργήθηκε από το δίδυμο πατέρα-γιου Wolfgang Teske και Lille Gruber.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 20 ετών, οι DEFEATED SANITY εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο σταθερά καινοτόμα συγκροτήματα σε όλο το φάσμα του Death Metal. Η προσέγγισή τους στην απόλυτη βιαιότητα είναι απαράμιλλη. Η μουσικότητα είναι ξέφρενη αλλά ακριβής, ενημερωμένη από την τζαζ, την κλασική μουσική και μια αιμοδιψή γεύση για την παλιά σχολή. Προσθέστε στο μείγμα το σημερινό φλογερό μοντέρνο στυλ παιξίματος και έχετε ένα μοναδικά γκροτέσκο κοκτέιλ που έχει γονατίσει metalheads από όλο τον κόσμο, παρακαλώντας για περισσότερα.

Αφού ξεκίνησαν μέσω της βρετανικής Grindethic, οι DEFEATED SANITY βρήκαν νέα στέγη στη Willowtip. Κυκλοφόρησαν τέσσερα αναγνωρισμένα άλμπουμ για την αμερικανική εταιρεία. Με το δικέφαλο τέρας «Disposal Of The Dead / Dharmata», οι DEFEATED SANITY έκαναν κάτι ανήκουστο: ηχογράφησαν ένα split με τους… εαυτούς τους. Το πρώτο μισό του άλμπουμ ήταν Death Metal γραμμένο στη μητρική τους γλώσσα, ενώ το άλλο έκανε ολοκληρωτική στροφή προς το Progressive Death Metal τοποθετώντας στο τιμόνι τον τραγουδιστή των CYNIC / DEATH TO ALL, Max Phelps.

Οι DEFEATED SANITY μπήκαν ακόμη και στα charts του Billboard με το τελευταίο τους άλμπουμ «The Sanguinary Impetus», το οποίο καλωσόρισε πλήρως τον τραγουδιστή Josh Welshman.

Τώρα, οι DEFEATED SANITY υπογράφουν με την Season Of Mist. Με τον νέο κιθαρίστα Vaughn Stoffey, η μπάντα δουλεύει σκληρά πάνω στο έβδομο άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Επίσης, θα παίξουν στο Maryland Deathfest του επόμενου έτους με τους SEVERE TORTURE και BRODEQUIN.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την υπογραφή μας με την Season Of Mist», λέει η μπάντα. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Willowtip για τη συμβολή της στην κληρονομιά των DEFEATED SANITY. Κοιτάζοντας πίσω, ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για εμάς, από το ‘Chapters’ μέχρι το ‘Sanguinary’. Η μπάντα έχει μεγαλώσει μουσικά πάρα πολύ με τα χρόνια, το ίδιο και το fanbase μας. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το επόμενο κεφάλαιό μας κάτω από το έμβλημα της Season Of Mist και δεν ήμασταν ποτέ πιο αφοσιωμένοι στο να παραδώσουμε το καλύτερο μείγμα Technical και Brutal Death Metal που έχει αναδειχθεί ποτέ. Περισσότερες λεπτομέρειες για το άλμπουμ έρχονται σύντομα!»

Αφήστε μια απάντηση