Οι DEATH DEALER UNION με τη συμμετοχή της Lena Scissorhands στη σύνθεσή τους, υπογράφουν με τη Napalm Records.

You are currently viewing Οι DEATH DEALER UNION με τη συμμετοχή της Lena Scissorhands στη σύνθεσή τους, υπογράφουν με τη Napalm Records.

Οι Αμερικανοί Alternative Power Metallers DEATH DEALER UNION, που δημιουργήθηκαν από βετεράνους της σκηνής το 2019, κάνουν το επόμενο βήμα στη καριέρα τους, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Napalm Records!

Με ιδρυτή τον ντράμερ CC McKenna και τη νέα τραγουδίστρια Lena Scissorhands (INFECTED RAIN), τον παραγωγό των INFECTED RAIN Valentin Voluta και τον καλλιτέχνη των Mesa Boogie/Gibson-Kramer Doug Weiand και οι δύο στις κιθάρες, καθώς και τον νεοπροσληφθέντα μπασίστα Jonny Heinz, η μπάντα έχει ήδη αποδείξει τη δύναμή της με τις πρόσφατες συνεργασίες τους σε single. Τα καταιγιστικά νέα κομμάτια, με τίτλους «Borderlines» και «Beneath The Surface», έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές μέχρι σήμερα μόνο μέσω YouTube.

Ο CC McKenna λέει σχετικά με την υπογραφή: «Είναι μεγάλη μου χαρά, τιμή και ευγνωμοσύνη που συνεργάζομαι με μια θρυλική δισκογραφική εταιρεία που δίνει στους καλλιτέχνες της τη μοναδική δυνατότητα να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος! Ανυπομονούμε να δώσουμε στους θαυμαστές το καλύτερο από όλους μας!»

Η Lena Scissorhands προσθέτει: «Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος και ευγνώμων που υιοθετήθηκα από τη Napalm Records, αφού παρέδωσα μόνο δύο singles που έλαβαν τόση αγάπη και υποστήριξη, έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα! Σε μια όμορφη αρχή!»

Μπορείτε να δείτε τα μουσικά βίντεο για τα «Borderlines» και “Beneath The Surface» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση